ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται να καλύψει το κενό μιας μεγάλης περιοχής το 3ο «Φασόλοι»

avex fasoloi
Έρχεται να καλύψει το κενό μιας μεγάλης σε έκταση περιοχής της Πάτρας το τρίτο κατά σειρά «Φασόλοι».

Πόσες φορές οι κάτοικοι των περιοχών γύρω από την ΑΒΕΞ και ακόμη πιο πέρα δεν έχουν ψάξει για φαγητό σπιτικό αλλά δεν βρίσκουν παρά μόνο αν παραγγείλουν από καταστήματα του κέντρου; Να, λοιπόν, που τώρα θα έχουν την ευκαιρία αυτή καθώς το τρίτο εστιατόριο της οικογένειας Μπιράτση είναι γεγονός, μέσα στον χώρο του νέου Λιμανιού της Πάτρας, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Το τρίτο «Φασόλοι» στη σειρά έρχεται να καλύψει αυτό το κενό, με τον Σπύρο Μπιράτση να τονίζει πως «έφτασε η ώρα να εξυπηρετήσουμε και την άλλη μεριά της Πάτρας, σε μια περιοχή που για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν βρίσκεις εστιατόρια όπως το δικό μας.

Μετά από την Κολοκοτρώνη και το Ρίο, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του κοινού και από τον νέο μας χώρο στο νέο λιμάνι Πατρών. Με delivery από τις 12 το μεσημέρι αλλά και υποδεχόμενοι τον κόσμο στο εστιατόριο».

Η «Πολιτεία» εύχεται στον Σπύρο το νέο του εγχείρημα να είναι καλοτάξιδο και καλότυχο. Αν και η επιτυχία, αν κρίνουμε από τα δυο άλλα καταστήματα, θα είναι εκ προοιμίου εξασφαλισμένη.

Η Πάτρα στηρίζει το καλό και ποιοτικό φαγητό, στις πιο προσιτές τιμές, κι αυτός είναι ο κανόνας του «Φασόλοι».

You may also like

Comments are closed.