ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ισοσκελίζονται οι αργοί ρυθμοί – Έρχονται νέοι φορτιστές για Ι.Χ. στην Πάτρα

Facebook
Twitter
Έγραψε η «Πολιτεία» στο προπερασμένο φύλλο της, ότι η Πάτρα μένει «μετεξεταστέα» στο ζήτημα της εγκατάστασης δημοτικών φορτιστών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αν και η ηλεκτροκίνηση είναι ένα… μέλλον που είναι ήδη εδώ και απαιτεί ταχύτητα και άμεση προετοιμασία εκ μέρους των εδώ φορέων.

Και στο ρεπορτάζ της «Πολιτείας», ως συμπέρασμα προέκυπτε ότι οι αργοί ρυθμοί, κυρίως εκ μέρους του Δήμου, κάπως ισοσκελίζονται απ’ την περισσότερο οξυμένη αντίδραση του ιδιωτικού τομέα. Που έχει ήδη σπεύσει να εγκαταστήσει φορτιστές σε αρκετά σημεία της πόλης.

Με αφορμή το ρεπορτάζ, αναγνώστης της «Πολιτείας» μας επεσήμανε ότι οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα. Και, ειδικότερα, έως τον ερχόμενο Οκτώβριο, όπου προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί το νέο κοινό σχέδιο των καταστημάτων σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» με την ΔΕΗ.

Στόχος η τοποθέτηση 100 νέων φορτιστών ΔΕΗ BLUE, ορισμένοι εκ των οποίων και στην Πάτρα (Ακτή Δυμαίων, οδός Αμερικής κ.α.).

«Μέσω της συνεργασίας μας με τη ΔΕΗ, δημιουργούμε λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον και θέτουμε στέρεες βάσεις για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Προστατεύουμε τη γη μας και κάνουμε τη διαφορά στο σήμερα για το μέλλον μας», είναι η δήλωση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της «ΑΒ Βασιλόπουλος» Βασίλη Σταύρου.

Με σαφή στόχο η φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων να προσφέρεται άνευ χρέωσης, τόσο σε όσους πραγματοποιούν τα ψώνια τους στα καταστήματα ΑΒ, όσο και σε διερχόμενους οδηγούς.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top