ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ: Έργα οδοποιίας στο φουλ… (φωτο)

Facebook
Twitter

O Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θεόδωρος Μπαρής επισημαίνει ότι αποδίδει καρπούς μια προσπάθεια που έχει προ πολλού ξεκινήσει μέσα από μελέτες και προετοιμασία, αλλά που τώρα γίνεται εμφανής στα μάτια των πολιτών

του Αχιλλέα Ροδίτη

Οργασμός έργων οδοποιίας στον Δήμο Ερυμάνθου. Εύκολο να το διαπιστώσει κανείς ανεβαίνοντας από την Χαλανδρίτσα προς Ρακίτα. Θα συναντήσει αμέσως τα αποκατεστημένα τμήματος οδοστρώματος που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν σπασμένα και γεμάτα λακκούβες.

 

Και στη συνέχεια, θα αντικρίσει τα σκαπτικά μηχανήματα που εκτελούν αδιάκοπα εργασίες είτε αντικατάστασης ασφάλτου όπου αυτό είναι αναγκαίο, είτε ακόμα και διαπλάτυνσης του δρόμου σε άλλοτε κλειστές στροφές που τώρα πλέον η κίνηση οχημάτων ήδη διεξάγεται άνετα και πλήρη ασφάλεια και στα δύο ρεύματα (ανόδου – καθόδου).

2) Θ. Μπαρης

 

Μιλώντας στην «Πολιτεία» ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θεόδωρος Μπαρής επισημαίνει ότι αποδίδει καρπούς μια προσπάθεια που έχει προ πολλού ξεκινήσει μέσα από μελέτες και προετοιμασία, αλλά που τώρα γίνεται εμφανής στα μάτια των πολιτών. Και εντάσσεται, όπως εξηγεί, στο πλαίσιο ενός γενικότερου σχεδιασμού που αποσκοπεί στην μέγιστη δυνατή βελτίωση της κατάστασης δρόμων σε όλο το μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής.

Ιδίως μάλιστα εκεί όπου κάθε καλοκαίρι διαπιστώνεται αύξηση κίνησης, είτε γιατί μιλάμε για περιοχές που είναι παραθεριστικά κέντρα, είτε για χωριά όπου ένας Άγιος προσελκύσει στη γιορτή του χιλιάδες πιστών. Κάτι που, εν προκειμένω συμβαίνει στη Ρακίτα, παραμονή και ανήμερα της Αγίας Παρασκευής, Προστάτιδας της περιοχής.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

2) δρομος ρακιτα Ερυμανθος (1) (1)

2) δρομος ρακιτα Ερυμανθος (4) (1)

2) δρομος ρακιτα Ερυμανθος (2) (1)

2) δρομος ρακιτα Ερυμανθος (5) (1)

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top