ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Εργατική Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ κατά τις κινητοποιήσεις

Facebook
Twitter
Με στάσεις εργασίας στην αρχή και στη λήξη της βάρδιας την προσεχή Τρίτη 4 Μαΐου, όταν και έχει μεταφερθεί ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς, και 24ωρη απεργία την Πέμπτη 6 Μαΐου, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας στις σχετικής κινητοποιήσεις.

Όπως έγινε γνωστό. τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν κανονικά την προσεχή Πέμπτη (06/05) σε αντίθεση με το μετρό, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τα τρόλεϊ που θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ).

Αναλυτικά και σύμφωνα με τις έως τώρα ανακοινώσεις των σωματείων των εργαζομένων για την Εργατική Πρωτομαγιά:

  • Την Τρίτη 4 Μαΐου τόσο το μετρό όσο και τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν δύο στάσεις εργασίας στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας, δηλαδή έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ και μετά. Τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα θα κάνουν και οι εργαζόμενοι στο τραμ με αποτέλεσμα οι συρμοί να μείνουν ακινητοποιημένοι σε αυτό το διάστημα. Δε θα κυκλοφορήσουν οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου όλο το 24ωρο καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει εξαγγείλει απεργία.
  • Την Πέμπτη 6 Μαΐου ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του μετρό, του τραμ και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου καθώς επίσης και τα τρόλεϊ εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων σε αυτά στην 24ωρη απεργία.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top