ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Έργο στα Βραχνέικα: «Ζωτικής σημασίας, κάνουμε γρήγορα»

Facebook
Twitter

 

του Αχιλλέα Ροδίτη
Πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες καταστηματαρχών και κατοίκων των Βραχνείκων για τα προβλήματα που προκαλούνται στον παραλιακό δρόμο από τα έργα της ΔΕΥΑΠ.

Σε συνθήκες βροχής μετατρέπεται σε «ποτάμι» λάσπης από το οποίο υποχρεωτικά πρέπει να περάσουν όλοι. Ωστόσο πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας, έργο «πνοής» για όλη την περιοχή, αφού αφορά στην αποχέτευση και σύνδεση των Βραχνεϊκων με τον Βιολογικό Καθαρισμό.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑΣ
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Ανδρέα Παπανικήτα, το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ολοκλήρωση στο τέλος του Μαΐου, ωστόσο δήλωσε ότι με τον γρήγορο ρυθμό που προχωρούν οι εργασίες ίσως να έχει ολοκληρωθεί ακόμα και απ’ τις αρχές Μαΐου.

Σημειώνοντας ότι κάθε μέρα που τα συνεργεία ολοκληρώνουν τις εργασίες, αποχωρούν αφού προηγουμένως καλύψουν κάθε σκαμμένο τμήμα, ώστε να είναι δυνατή η διέλευση. Έστω και μέσα από ένα χωμάτινο τμήμα…

«Γίνεται αποχέτευση χωρίς έργο;»

2 ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ Γ. Κυριακόπουλος 1

Στο θέμα παρενέβη και ο κάτοικος της περιοχής Γιώργος Κυριακόπουλος ο οποίος μιλώντας στην «Πολιτεία» σχολίασε τις όποιες διαμαρτυρίες μπορεί να υπάρχουν, με το εξής χαρακτηριστικό και αυτονόητο ερώτημα:

«Γίνεται αποχέτευση χωρίς έργο;». Προτάσσει την σημασία του συγκεκριμένου έργου και τονίζει ότι η όποια ταλαιπωρία υφίσταται ο ίδιος, οι συντοπίτες του και οι επαγγελματίες, είναι ένα «αναγκαίο κακό» που όμως σε βάθος χρόνου οδηγεί σε αναβάθμιση, καθώς το έργο αφορά την κάλυψη αυτονόητων αναγκών στη λειτουργία μιας ολόκληρης περιοχής.

Προσθέτοντας παράλληλα ότι η διαπίστωση είναι πως οι εργασίες προχωρούν γοργά και όχι με καθυστερήσεις. «Και όπως έγινε ήδη σε ένα τμήμα που ολοκληρώθηκε, ο δρόμος φτιάχνεται από την αρχή και ασφαλτοστρώνεται», κατέληξε.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top