ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ερύμανθος: Παραμένει η ισχυρή πυροσβεστική δύναμη – Σε ύφεση η φωτιά στη Δροσιά

Facebook
Twitter
Μετά από μια πολύ δύσκολη νύκτα, η φωτιά στη Δροσιά βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο στον Ερύμανθο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παραμένουν σε επιφυλακή και σήμερα, Πέμπτη (29/7).

Κατά τις βραδινές ώρες ενισχύθηκαν οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο, με 180 πυροσβέστες, 46 οχήματα και οκτώ ομάδες πεζοπόρου τμήματος να συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Σε επιφυλακή για να εκκενώσουν τα σπίτια τους, εφόσον χρειαστεί, βρίσκονται οι κάτοικοι ακόμη εννέα χωριών σε Αχαΐα και Ηλεία.

Ειδικότερα, ειδοποιήθηκαν με μήνυμα από το 112 οι κάτοικοι των περιοχών Κάτω Δροσιά, Πηγάδια, Μπαράκες, Σκιαδά, Ξηροχώρι, Σταυροδρόμι, Σκούρας, Καρδάσι, και Καρπετάκι Αγίας Τριάδας.

Ο Δήμος Πατρέων καλεί τους πληγέντες από τη φωτιά να καταγράψουν τις ζημιές

Ο Δήμος Πατρέων καλεί τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από την πυρκαγιά να παραμείνουν σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκεια του επόμενου 24ωρου και να ελέγχουν τα κτίριά τους (οικίες και λοιπές εγκαταστάσεις) για τυχόν αναζωπυρώσεις. Να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε κεραμοσκεπές και στη βλάστηση.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων ή επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημιές καλούνται να υποβάλουν αίτηση στα Γραφεία:

1. Ανατολικό Διαμέρισμα (Εγλυκάδος 98, τηλ. 2610 225 031)

2. Κοινότητα Σουλίου (Κοιμήσεως Θεοτόκου, Σούλι, τηλ. 2610 640 157)

Οι πληγέντες μπορούν να επικοινωνούν για παροχή βοήθειας και φιλοξενίας με τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, στο τηλέφωνο 2610 342995.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top