ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Βραβεύτηκαν μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ – ΦΩΤΟ

Facebook
Twitter

 

 

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ συγχαίρει τα μέλη της Ένωσης Μαρίνο Βασιλάκη, Προκόπη Κόγκο, Γιώργο Μιμίκο που βραβεύθηκαν από τον ΠΣΑΤ.

Η βράβευση έγινε για θέματα των συναδέλφων στις εφημερίδες που εργάζονται, στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ  για τα Δημοσιογραφικά βραβεία 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αθήνα.

Ο Μαρίνος Βασιλάκης βραβεύθηκε με το έπαθλο «Γιώργος Παντούρης» για το αφιέρωμα με τίτλο «το Ηράκλειο έδωσε δυναμικό παρών στο Μουντιάλ 2022». Την απονομή του επάθλου στον Μαρίνο Βασιλάκη έκανε ο Γενικός Γραμματέας του ΤΕΑΣ Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Ο Προκόπης Κόγκος βραβεύθηκε με το έπαθλο «ΠΟΕΣΥ» για την συνέντευξη του Μίλτου Τεντόγλου στο περιοδικό «TRIP» της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Την απονομή του επάθλου στον Προκόπη Κόγκο έκανε ο πρόεδρος  του ΤΕΑΣ Θανάσης Μπαμπανέβας και ο ταμίας της ΠΟΕΣΥ Κωνσταντίνος Θέος.

Ο Γιώργος Μιμίκος βραβεύθηκε για τη συγγραφή του βιβλίου « Οκτώ δεκαετίες ΠΟΑ, ένα αληθινό μικρασιάτικο παραμύθι». Τη βράβευση έκανε η σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Μάρθα Σαμαρά.

Στη διάρκεια της εκδήλωσηςαπονεμήθηκε ειδική  τιμητική διάκριση στο μέλος επίσης, της Ένωσης Μανόλη Δανδουλάκη, για την πολύχρονη και πολυσήμαντη προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία και τον αθλητισμό. Ο αγαπητός συνάδελφος δεν ήταν δυνατόν να παραβρεθεί καιτο σχετικό έπαθλο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ και αναπληρωτής ταμίας του ΠΣΑΤ, Αντώνης Παπουτσάκης, προκειμένου να το επιδώσει στον Μανόλη Δανδουλάκη.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Αντώνης Παπουτσάκης, έκανε την απονομή του επάθλου «ΑκηςΤσόπελας» στους αθλητικούς συντάκτες Μανόλη Βογιατζάκη και ΜένιαΣιδεράκη (webTVΠΑΕ ΟΦΗ), για την τηλεοπτική σειρά «PregameonField»

A.PAPOYTSAKHS G.MIMIKOS P.KOGKOS M.BASILAKHS

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top