ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Έστειλε τρεις στο νοσοκομείο αλλά, επιτέλους, καλύφθηκε…

Facebook
Twitter
Γράφει ο Αχιλλέας Ροδίτης
Για την άκρως επικίνδυνη λακκούβα-παγίδα της συμβολής των οδών Καραϊσκάκη και Ερμού, η «Πολιτεία» έγραψε δύο φορές προβάλλοντας φωτογραφικό υλικό και μεταφέροντας το αίτημα περιοίκων, καταστηματαρχών και πολιτών της περιοχής, να γίνει άμεση επισκευή.

Όμως σήμερα η εφημερίδα επανέρχεται με το ίδιο σθένος, για το ίδιο θέμα, αλλά ειδικότερα για την θετική εξέλιξη του. Διότι για άλλη μία φορά ο Δήμος της Πάτρας μας εκπλήσσει ευχάριστα. Αποδεικνύοντας ότι στην Μαιζώνος όχι απλώς διαβάζουν τις εφημερίδες αλλά κυριολεκτικά μελετούν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη. Και επιλαμβάνονται αμέσως. Δίχως καθυστερήσεις αλλά και χωρίς προσπάθεια διαφήμισης του τι έκαναν, στη συνέχεια.

Αυτό τουλάχιστον εξάγεται ως συμπέρασμα από την εξέλιξη της περίπτωσης με την φημισμένη λακκούβα της Καραϊσκάκη, που… έστειλε τρεις γυναίκες στο νοσοκομείο με τραυματισμό, εξαιτίας του παραπατήματος τους σε αυτήν!

Η «Πολιτεία» είχε καταγράψει το πρόβλημα και τις περιπτώσεις τραυματισμού, εξαιτίας του μεγάλου βάθους και του διαμετρήματος της λακκούβας, αλλά κυρίως επειδή αυτή βρισκόταν σε χαμηλότερο επίπεδο από το πεζοδρόμιο καθόδου, της Ερμού, με αποτέλεσμα όποιος περπατούσε να μην έχει ορατότητα και άθελα του να πέφτει μέσα στη λακκούβα βγαίνοντας προς την Καραϊσκάκη.

Η δημοσίευση της εφημερίδας δεν… πήγε «τζάμπα». Ο Δήμος αντέδρασε αμέσως. Η εντολή δόθηκε και το αρμόδιο δημοτικό συνεργείο έσπευσε. Οι εργασίες δεν… πήραν ούτε μια ώρα και η επικίνδυνη λακκούβα έγινε… παρελθόν με τον κίνδυνο για τους διερχόμενους πεζούς να είναι πια ανύπαρκτος.

Την άμεση κινητοποίηση σχολίασε θετικά και ο ιδιοκτήτης του γωνιακού παραδοσιακού καταστήματος με εργαλεία και είδη κηπουρικής, ο οποίος είχε να πει πολλά καλά για το πόσο γρήγορα ήρθε το δημοτικό συνεργείο και αποκατέστησε το πρόβλημα. Κι εμείς, τέτοιες ενέργειες οφείλουμε να τις καταγράφουμε και να τις προβάλλουμε επίσης, όπως πράττουμε άλλωστε και με τα άλυτα προβλήματα.

Το πριν…

ΛΑΚΚΟΥΒΑ 1

…και το μετά

ΛΑΚΚΟΥΒΑ1 11

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top