ΚΟΣΜΟΣ

«Εθεάθη UFO πάνω από στρατιωτική βάση»: Τι λέει εμπειρογνώμονας για το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο

ufo 1

Συγκλονιστικές εικόνες από ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο (UFO) που μοιάζει με ανθρωποειδές και φαίνεται να είναι από υλικό παρόμοιo με το τζελ της μέδουσας ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την εφημερίδα MailOnline.

To «σκάφος – μέδουσα» γράφει η εφημερίδα δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι και το βίντεο φέρεται να «θάφτηκε» από την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών. Το υλικό που διέρρευσε από τον αμερικανικό στρατό και δείχνει ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο αποκαλύφθηκε από τον εμπειρογνώμονα Jeremy Corbell.

ufo apokalpsi
O Jeremy Corbell

Δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες του αεροσκάφους δείχνουν το μυστηριώδες αντικείμενο να πετάει πάνω από γη και νερό σε μια στρατιωτική βάση. Το ΑΤΙΑ μπορεί να φανεί μόνο με θερμική κάμερα και το αντικείμενο αλλάζει μεταξύ μαύρου και λευκού – υποδεικνύοντας μια αλλαγή θερμοκρασίας από ζεστό σε κρύο.  Ο Corbell αποκάλυψε ότι ο στρατός το 2018 είχε λάβει εντολή να το “κυνηγήσει”. Το UFO υποτίθεται ότι ήταν βυθισμένο στο νερό για 17 λεπτά στο βίντεο – πριν βγει από το νερό με μεγάλη ταχύτητα.

ufo ekso

«Πηγαίνει πάνω από μια υδάτινη μάζα. Μου είπαν ότι σταματάει αμέσως, κατεβαίνει άκαμπτα στο νερό και για 17 λεπτά τίποτα. Και μπουμ! Αυτό το πράγμα βγαίνει από το νερό και εκτοξεύεται σε 45 μοίρες», είπε ο Corbell, περιγράφοντας τη συμπεριφορά του αντικειμένου.

Οι μάρτυρες είπαν ότι κάθε ένα από τα κρεμασμένα “πόδια” του αντικειμένου ήταν και ακίνητα. Ο Jeremy Corbell, ερευνητής δημοσιογράφος και κινηματογραφιστής, δήλωσε ότι η νομιμότητα του υλικού επιβεβαιώθηκε από πηγές που “διακινδύνευσαν να του το δώσουν”.

ufo 2

Ο κινηματογραφιστής είναι “παθιασμένος με το να φτάσει στο τέλος του τι σημαίνουν τα UFO για την ανθρωπότητα”, είπε. Οι αποκαλύψεις-βόμβα του Corbell ήρθαν στο πλαίσιο του αποκαλυπτικού του άρθρου – TMZ Presents: UFO Revolution.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Corbell ηγείται της έρευνας, η οποία ισχυρίζεται ότι “ξεσκεπάζει τη μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ιστορία του κόσμου”.
Η έρευνα έρχεται μετά την αποκάλυψη από τους New York Times, το 2020, της μονάδας U.F.O. του Πενταγώνου – όπου οι αξιωματούχοι συνεχίζουν να μελετούν τις μυστηριώδεις αλληλεπιδράσεις μεταξύ UFO και πιλότων στρατιωτικών αεροσκαφών.

You may also like

28390636 ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ – Απελπιστική κατάσταση, λένε οι ΗΠΑ μετά τους 112 νεκρούς στη Γάζα, ενώ το Ισραήλ απαντά: Εμείς δεν σκοτώσαμε πάνω από δέκα

Την ώρα που Ισραήλ και Χαμάς παρουσιάζουν διαφορετικές εκδοχές για την τραγωδία με 112 νεκρούς μέσα στην πόλη της Γάζας, ο πρόεδρος ...

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ