ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ετσι σκότωσαν τον Μπάμπη – Το πόρισμα του ιατροδικαστή της Πάτρας

mesologgi

Μια φορά και από κοντινή απόσταση πυροβολήθηκε ο Μπάμπης. Αυτό φέρεται να είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του άτυχου 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Όπως είχε δείξει και η αυτοψία που είχε γίνει στον τόπο της δολοφονίας χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου. Ο άτυχος Μπάμπης δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.

Κοντά στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκε ένα κομμάτι από φυσίγγιο, το οποίο ήταν τελικά ίδιο (και ίδιας μάρκας) με αυτά που χρησιμοποιούσε ο Μπάμπης στην καραμπίνα του.

Οι αρχές εκτιμούν ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Μπάμπης να δολοφονήθηκε με την δική του καραμπίνα, την οποία ο δράστης στη συνέχεια πέταξε κάπου. Σημειώνεται ότι το όπλο του 31χρονου δεν έχει βρεθεί ακόμα, ενώ οι δύο κυνηγετικές καραμπίνες του 50χρονου κρεοπώλη που οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, έχουν αποσταλεί για βαλλιστική εξέταση.

You may also like

Comments are closed.

395399247 6806232879438963 257920997740613464 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τ. Αντωνόπουλου για το Δημοτικό Γήπεδο Ζαβλανίου

Συνάντηση εργασίας για την ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Ζαβλανίου πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη ...