ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Euro 2020: Προημιτελικοί αγώνες σήμερα με φαβορί και αουτσάιντερ

Facebook
Twitter
Η προημιτελική φάση του EURO 2020 ολοκληρώνεται σήμερα (03/07), με άλλους δύο πολύ δυνατούς αγώνες.

Στις 19:00 η Τσεχία με τη Δανία θα αναμετρηθούν στο Μπακού για μία θέση στον δεύτερο ημιτελικό του Γουέμπλεϊ, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι στη Ρώμη ανάμεσα στην Ουκρανία, από τις εκπλήξεις του τουρνουά και την Αγγλία.

Τα «τρία λιοντάρια», εφόσον ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Άντρι Σεφτσένκο, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στα ημιτελικά εντός έδρας (Γουέμπλεϊ), ενώ και ο τελικός θα διεξαχθεί στην ίδια έδρα.

Τσεχία και Δανία θέλουν να συνεχίσουν να ζουν το όνειρο, γνωρίζοντας ότι ελάχιστοι πίστευαν πριν την έναρξη της διοργάνωσης πως θα έφταναν μέχρι τα προημιτελικά.

Οι Τσέχοι δείχνουν να έχουν βρει ισορροπία με την ταυτόχρονη παρουσία των Σέβτσικ, Καντεράμπεκ και Μπαράκ στην ενδεκάδα, δεν έχουν προβλήματα απουσιών και ο Γιάροσλαβ Σίλχαβι θα παίξει πάλι 4-5-1, με τον Σικ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Δανοί εντυπωσίασαν στα τελευταία δύο παιχνίδια τους, πέτυχαν συνολικά 8 γκολ απέναντι σε Ρωσία (στους ομίλους) και Ουαλία (φάση των «16») και ζουν μέρες… 1992, όταν είχαν κάνει την έκπληξη κατακτώντας το EURO.

Ο Κάσπερ Χιούλμαντ θα διατηρήσει στην επίθεση τους Ντάμσγκααρντ και Ντόλμπεργκ και περιμένει να δει την ίδια αποτελεσματικότητα απ’ την ομάδα του.

Όποια ομάδα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Ουκρανία-Αγγλία, στις 7 Ιουλίου στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Στη Ρώμη, η Ουκρανία θέλει να κάνει άλλο ένα μικρό θαύμα απέναντι στην Αγγλία, που προβάλλει ως ένα από τα φαβορί για το EURO 2020, μετά τους αποκλεισμούς Γαλλίας, Γερμανίας, Πορτογαλίας και Ολλανδίας.

Ο Σεβτσένκο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον επιθετικό Μπεσέντιν, ο οποίος υπέστη ζημιά στους συνδέσμους και κάταγμα στο αριστερό πόδι στον αγώνα με τη Σουηδία και θα μείνει εκτός δράσης για 6 μήνες.

Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, χωρίς απουσίες κι αφού κατάφεραν να αποκλείσουν τη Γερμανία στη φάση των «16», νικώντας τη για πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια σε νοκ-άουτ αγώνα μεγάλης διοργάνωσης, καλούνται να προκριθούν στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά από 25 χρόνια.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top