ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Europa Conference League: Με Μαρσέιγ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ στους «8»

Facebook
Twitter
Τη γαλλική Μαρσέιγ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση του Europa Conference League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε  στις 18/03 στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στη Μασσαλία στις 7 Απριλίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα μια εβδομάδα αργότερα (14/4).

Με πολύ κολακευτικά λόγια για τον ΠΑΟΚ και την έως τώρα παρουσία του στο Europa Conference League, μίλησε ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, λίγες ώρες μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης που έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στο δρόμο προς τους ημιτελικούς.

«Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις μια ελληνική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που έβαλε δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους του. Είναι μια ομάδα που, για παράδειγμα, απέκλεισε τη Μίντιλαντ μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο» τόνισε ο Λονγκόρια στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ παίζει δυναμικό ποδόσφαιρο το οποίο έχει εμφυσήσει ένας προπονητής με ευρωπαϊκό βεληνεκές. Και τέλος πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ατμόσφαιρα της Τούμπας, ένα γήπεδο που είναι… ταγμένο στον σκοπό του ΠΑΟΚ. Ας επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε αυτόν τον αντίπαλο, πριν συζητήσουμε για τη συνέχεια της διοργάνωσης».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top