ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Eurovision 2021: «Υψηλό ρίσκο» για την Ελλάδα

Facebook
Twitter
Με “υψηλό ρίσκο” και σκηνική εμφάνιση που “δεν έχει ξαναγίνει”, συμμετέχει η Ελλάδα στη Eurovision 2021 με τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και το “Last Dance”, όπως δήλωσαν, αυτή την εβδομάδα, οι Ολλανδοί διοργανωτές του διαγωνισμού.
Σε σχετικές δηλώσεις του στο ad.nl, τη Δευτέρα (05/04), ο επικεφαλής της φετινής Eurovision, Twan van de Nieuwenhuijzen, ανέφερε πως θα υπάρξουν εκπλήξεις στη σκηνική παρουσία ορισμένων χωρών και συμπλήρωσε: «Φυσικά δεν θα αναφέρω ονόματα, αλλά υπάρχει, για παράδειγμα, μια συμμετοχή που δεν με εντυπωσίασε στην αρχή, αλλά για την οποία ξέρω ότι πρόκειται να αναλάβουν μεγάλο ρίσκο με τη σκηνική τους παρουσίαση. Αυτό θα είναι μια πρόκληση για εμάς. Είδα ένα βίντεο από ένα μικρό γυμναστήριο κάπου στην Ευρώπη. Εάν τα σχέδιά τους λειτουργήσουν, τότε θα είναι κάτι που ξέρω ότι δεν έχει γίνει ποτέ πριν».
Η φημολογία δεν άργησε να πυροδοτηθεί και, εντέλει, αποδεικνύεται πως η Ελλάδα έχει βάλει ψηλά τον πήχη, αφού τις προαναφερθείσες πληροφορίες επιβεβαίωσε, την Τρίτη (06/04), και η δημοσιογράφος, Katja Zwart, στο ειδικό podcast της «De Telegraaf» που κάνει για τη Eurovision 2021, αναφερόμενη σε «μοναδική σκηνική εμφάνιση» της Stefania (Στεφανίας Λυμπερακάκη).
Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα συμμετέχει στη Eurovision 2021 με τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και το τραγούδι «Last Dance» δια χειρός Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική επιμέλεια της σκηνικής εμφάνισης να φέρει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top