ΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΣΜΟΣ

Εύα Καϊλή: Μηνύει Πολωνό Ευρωβουλευτή που την κατηγόρησε για έμμισθες σχέσεις με τη Ρωσία

kaili koinovoulio xr

Έναν Πολωνό Ευρωβουλευτή θα μηνύσει η Ευα Καϊλή κατηγορώντας τον για δημόσια δυσφήμιση.

Πρόκειται για τον Ευρωβουλευτή Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι ο οποίος δήλωσε ότι την Εύα Καϊλή παρακολουθούνταν από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών – μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα.

Η αντίδραση της Εύας Καϊλή δια μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου ήταν άμεση. Αναφέρει ότι όλα αυτά είναι είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της και θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Πολωνού Ευρωβουλευτή.

Πολωνικά μέσα αναφέρονται στο θέμα κάνοντας λόγο για «σκάνδαλο μεγαλύτερο του Qatar Gate».

Εφημερίδα συγκεκριμένα σημειώνει…. «Η Εύα Καϊλή, η πρωταγωνίστρια του σκανδάλου κατασκόπων και διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, βρισκόταν υπό την παρακολούθηση των υπηρεσιών πληροφοριών δύο κρατών μελών σε σχέση με σχέσεις όχι με το Κατάρ, αλλά με τη Ρωσία».

Η αποκάλυψη φαίνεται πως έγινε από τον κεντροδεξιό ευρωβουλευτή Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι σε εκπομπή της πολωνικής τηλεόρασης.

«Υπάρχει προσπάθεια να περιοριστεί το σκάνδαλο στο Κατάρ και το Μαρόκο. Έχει αποκρυφτεί ο ρωσικός παράγοντας».

Σύμφωνα με τον Πολωνό ευρωβουλευτή, αυτό το σκάνδαλο είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του Qatar Gate και όπως καταγγέλλει είναι πολλοί οι ευρωβουλευτές που βρίσκονται στο μισθολόγιο του Βλαδιμίρ Πούτιν.

You may also like

Comments are closed.