ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Εξαπλώθηκε από Αγ. Βασίλειο μέχρι Κ. Αχαΐα η υπαίθρια πορνεία!

pl olgas
Του Κωνσταντίνου Φλαμή
Η πανδημία, η οικονομική κρίση και το λόκνταουν έχουν φέρει τα πάνω κάτω και στο θέμα της πορνείας. Οι κλειστοί οίκοι ανοχής, τα αυξημένα μέτρα, σε συνδυασμό με την έλλειψη χρημάτων επέφεραν την ανάπτυξη της υπαίθριας φθηνής πορνείας.

Ανήλικες που για 5 ή 10 ευρώ προσφέρουν υπηρεσίες στους πελάτες τους. Προ μερικών εβδομάδων η «Πολιτεία» είχε αναδείξει το «στέκι» ρομά ιερόδουλων στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου κοντά στα Βραχνέικα.

Εκεί όπου δύο νεαρές ενήλικες κάνουν νόημα στους διερχόμενους οδηγούς, και αν οι υποψήφιοι πελάτες ανταποκριθούν, τους οδηγούν πίσω από κάποιες συστάδες δένδρων για να συνευρεθούν ερωτικά. Ένα άλλο σημείο που τελευταία έχει μετατραπεί σε «ροζ στέκι», είναι ο χώρος κοντά στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Τις νύχτες οδηγοί και κάτοικοι της περιοχής που περνούσαν από εκεί μετά τη 1 τα ξημερώματα, είχαν παρατηρήσει ομάδα νεαρών κοριτσιών να βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Πατρών Κλάους, πριν από την Περιβόλα, κοντά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο αλλά και πλησίον των φαναριών της Ελευθερίου Βενιζέλου. Είναι η νέα «πιάτσα».

Οι νεαρές ενεργούν με απόλυτη μυστικότητα και με τέτοιον τρόπο για να μην κεντρίζουν την προσοχή σε αδιάκριτα βλέμματα, ενώ τα ραντεβού τους φαίνεται ότι ήταν προγραμματισμένα.

«ΨΑΡΕΥΟΥΝ» ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπές που εργάζονταν σε οίκους ανοχής της Πάτρας πριν από την εποχή της πανδημίας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η υγειονομική κρίση έπληξε σε μεγάλο βαθμό τον αγοραίο έρωτα και κυρίως τον νόμιμο.

Στο ίδιο σημείο όμως δραστηριοποιούνται και ανήλικες ρομά οι οποίες έναντι μικροποσών «ψαρεύουν» πελάτες. Κυρίως ηλικιωμένους στους οποίους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είτε μέσα στα αυτοκίνητά τους, είτε και σε υπαίθριο χώρο κοντά στην Πλατεία που υπάρχει στην περιοχή.

1 βραχνεικα

Στα Βραχνέικα…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ… ΣΤΗΝ Κ. ΑΧΑΪΑ

Ένα τρίτο σημείο στο οποίο κατά καιρούς παρατηρείται «κίνηση» νεαρών γυναικών είναι ο χώρος του Πανεπιστημίου, κοντά στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Όσοι ανεβαίνουν προς Καστρίτσι παράλληλα στην κοίτη του χειμάρρου Χαράδρου, εύκολα παρατηρούν τα όσα συμβαίνουν.

Παρόμοιες εικόνες και στον Άγιο Βασίλη αλλά και στην Κάτω Αχαΐα. Μέχρι και Πατρινοί «ταξιδεύουν» μέχρι τον παλιό σταθμό του ΟΣΕ στην γειτονική πόλη, ώστε να βρουν εύκολο και φθηνό αγοραίο έρωτα. Και σε αυτήν την περίπτωση οι ρομά ιερόδουλες… «πρωταγωνιστούν»!

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΡΟΜΑ

Όλα αυτά φυσικά… κάτω από την μύτη της Αστυνομίας, η οποία είναι βέβαιο πως έχει «μυρίσει»τι γίνεται αλλά… δεν παρεμβαίνει! Οι συγκεκριμένες γυναίκες έχουν και «προστάτες». Άνδρες ρομά που τις εκμεταλλεύονται για να έχουν στην τσέπη τους… ζεστό χρήμα!

Θα πρέπει να τονιστεί πως ακόμη και στην Πλατεία Γεωργίου (σε υπόγεια πολυκατοικιών), Πλ. Όλγας (πλησιάζουν ηλικιωμένους στα παγκάκια) αλλά και τα Ψηλαλώνια, δρουν ανήλικες ρομά, οι οποίες για 5 ευρώ «προσφέρουν» στοματικό έρωτα στους υπερήλικες.

You may also like

Comments are closed.