Φ. Γεννηματά: « Το μεγαλύτερο σε διάρκεια αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης»

Facebook
Twitter
 Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους της κριτικής προς την κυβέρνηση, στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από δική της πρόταση.

Χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό της ανεπάρκειας, της διαίρεσης και της κοινωνικής αδικίας, και πρόσθεσε: «Αποτύχατε να διαχειριστείτε την πανδημία σε όλα τα επίπεδα. Βάλατε την υπογραφή σας σε απανωτά αχρείαστα lockdowns – ακορντεόν και στο μεγαλύτερο σε διάρκεια αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης».

Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση, πως αγνόησε τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ για ένα ασφαλές άνοιγμα, αλλά και για την ενίσχυση του ΕΣΥ, και επέμεινε σε μια στρατηγική που αποδείχθηκε λανθασμένη και αναποτελεσματική. «Οι αποφάσεις που λαμβάνονται αυτές τις ημέρες είναι καθοριστικές. Από αυτές εξαρτώνται χιλιάδες ζωές. Η πορεία της ελληνικής οικονομίας, η τύχη των εργαζομένων, των επιχειρήσεων, κάθε νοικοκυριού. Είναι μια μάχη εθνική, που δεν έχετε το δικαίωμα να την εκμεταλλεύεστε για πρόσκαιρες εντυπώσεις και κομματικές σκοπιμότητες», τόνισε χαρακτηριστικά. Κατά τη δευτερολογία της, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κράτησε αποστάσεις και από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως το κόμμα της δεν αντιπολιτεύεται, όπως η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά με τεκμηριωμένες και ρεαλιστικές προτάσεις.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top