ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πλημμύρισε μηνύματα το facebook για τον Τάσο Μπερδέση

Facebook
Twitter
Συγκλονισμένοι φίλοι και συγγενείς από την εν ψυχρώ δολοφονία του Τάσου Μπερδέση, χθες το πρωί, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στη Βάρη, την ώρα που πήγαινε για προπόνηση στον πυγμαχικό σύλλογο που στεγάζεται στην περιοχή.

Εκτός από τους επώνυμους φίλους του, οι οποίοι κατέκλυσαν τα social media με μηνύματα αποχαιρετισμού, γεμάτα θλίψη και πόνο, όπως η Πηγή Δεβετζή, ο Κώστας Σόμμερ, o Γιώργος Μανίκας, η Μαρία Ματσούκα και άλλοι, συγκινητικά είναι και τα μηνύματα φίλων του και από την Πάτρα, όπου μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην πυγμαχία.

Χαρακτηριστικό είναι ένα μήνυμα από οικογενειακή του φίλη και γειτόνισσά του στην Πάτρα, στην οποία φαίνεται πως σε κάποια συζήτηση της είχε πει: «Πόλεμος είναι, από όλους αυτούς ποιος πήγε στον πόλεμο, για να πει εγώ θα πεθάνω. Ένας πεθαμένος ποτέ δεν φοβάται να πεθάνει, εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι ο Θεός και κανέναν άλλο για να ξέρεις. Όσες φορές και κάτω να είμαι, εγώ και κάτω που θα είμαι θα τους κερδίζω και να ξέρεις εκεί που θα πάω θα είμαι με τους καλύτερους, τους κορυφαίους». Τα παραπάνω λόγια τα ανάρτησε στη σελίδα της στο facebook γράφοντας «τα λόγια σου Τασο Μπερδέση προφητικά».

Ενώ σε άλλη ανάρτησή της η ίδια οικογενειακή φίλη του 39χρονου πυγμάχου γράφει: «Αγάπη μου δεν μπορούσαν να σε να σε αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο δεν είχαν το θάρρος σου αστέρι μου αγγελούδι μου δεν φοβόσουν κανέναν καρδούλα μου που να βρουν μπροστά σου, κρυμμένη στην στήσανε γιατί ξέρουν ποιος ήσουν και δεν τους φοβόσουν θέλω να πιστεύω στην δικαιοσύνη ότι θα τους βρουν για να ηρεμήσει η ψυχούλα σου και η δικιά μας σε μας που πάντα θα σε αγαπάμε θερμά συλλυπητήριά στην οικογένεια σου».

Ένας άλλος φίλος του Τάσου Μπερδέση έγραψε: «Καλό ταξίδι φίλε Τάσο! Μαχητής μια ζωή απέναντι σε άνανδρα ατομάκια… Καλό παράδεισο… Για ακόμα μια φορά σου έκλεψαν τα όνειρα… Αυτός ηταν που το κόψατε το όνειρο… Ξέρω θα πείτε μαφιόζος ναρκωτικά όπλα κλπ κλπ όσοι τον γνώρισαν όμως ξέρουν… Για εσένα που δεν ξέρεις άκου την φωνή του και πίστεψε στην αλήθεια μέσα σου… Καλό παράδεισο ….» συνοδεύοντας τις παραπάνω αναρτήσεις με φωτογραφίες και βίντεο του Τάσου Μπερδέση από το ρινγκ.

Ενώ η διοργανώτρια των αγώνων No Limits έγραψε στο facebook της για τον Τάσο Μπερδέση: «Το 2012 κατέβηκα πρώτη φορά στην Πάτρα με το No Limits ήρθες και με βρήκες ένα μεσημέρι σε ένα εστιατόριο που έτρωγα μόνη… “Μου είπε ο Δάσκαλος ο Μάλλιος να μου δώσεις μια ευκαιρία…” είπες…. Είδα ενα βλέμμα να βγάζει φωτιές για την πυγμαχία και ένα άστρο πάνω από το κεφάλι σου που αμφιβάλλω εαν το κατάλαβες και εσύ ο ίδιος ποτέ αυτό το άστρο! Σε ονόμασα “Stolen Dreams” επειδή είχες χάσει το Όνειρο της Ολυμπιάδας και ξεκινήσαμε μια κοινή διαδρομή, βάζοντας για πρώτη φορά την πυγμαχία σε επαγγελματική διοργάνωση, έξι διοργανώσεων με εσένα πρωταγωνιστή σε Πάτρα(No Limits 17 Τοφαλος Πατρα & No Limits 20 Τοφαλος Πατρα), Θεσσαλονίκη(No Limits 18 Αλεξάνδρειο), Μύκονο(No Limits 19), Ρόδο(No Limits 21 Μεσαιωνικό Θέατρο Ταφρου), Αθήνα (No Limits 22 Ολυμπιακό Tae Kwon Do), οργανώσαμε την ομάδα σου να δουλέψεις επαγγελματικά, μπήκαν σοβαροί χορηγοί συνοδοιπόροι σου, εκπομπές, video, δημοσιεύματα, φωτογραφίσεις όλα όσα άξιζαν στο τεράστιο ταλέντο που είχες!

Από το 2014 δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ ούτε αγωνίστηκες ξανά στη διοργάνωσή μου και οι λόγοι δεν έχουν καμία σημασία τώρα πια. Χάθηκε μάταια ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα. Σου έλεγα φύγε έξω όπως λέω πάντα στα μεγάλα ταλέντα. Αυτή η χώρα δεν υπολογίζει αθλητισμό, τέχνη, επιστήμη…. Δεν άκουγες αυτούς που έπρεπε δυστυχώς… ήμουν και παραμένω πολύ θυμωμένη μαζί σου γιατί χάθηκες ΤΣΑΜΠΑ εντελώς και μαζί σου τόσα δώρα που σου είχε δώσει ο Θεός ! Ο Θεός να σε συγχωρέσει και να σε αναπαύσει , να δώσει κουράγιο στον Κώστα και στην κυρία Γεωργία! ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ τα νιάτα και το άστρο σου!!!!».

 

3

1

2

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top