Φαίη Σκορδά: Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA – Τι γίνεται με την ομάδα της

Facebook
Twitter

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη λήξη του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά ανακοινώνεται ότι ανήκει στην οικογένεια του MEGA.

«Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές. Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση.

Πάντοτε ευγενική και άμεση στην επικοινωνία της με το τηλεοπτικό κοινό, η Φαίη Σκορδά επιμένει όλα αυτά τα χρόνια στην κλασική ψυχαγωγία. Άνθρωπος με αυξημένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης για όσα συμβαίνουν γύρω μας, διαχειρίζεται με σεβασμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους της αποδεικνύοντας πως οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις μπορούν να είναι προσωπικές.

skorda-faih.jpg

Έχοντας καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με το πρωινό στη μικρή οθόνη, στέκεται με άνεση και δεξιότητα απέναντι σε όσα απασχολούν σήμερα τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον τηλεθεατή γενικότερα. Η Φαίη Σκορδά έρχεται να αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, μέσα από το νέο πρόγραμμα του MEGA. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην επίσημη ανακοίνωση δεν γίνεται καμία απολύτως αναφορά στην ομάδα που θα την πλαισιώσει. Πληροφορίες θέλουν τα στελέχη να ετοιμάζουν μία ξεχωριστή ανακοίνωση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που θα βρεθεί στο πλευρό της, καθώς αναμένεται να αναλάβει και δική του εκπομπή το δεύτερο μισό της χρονιάς.

Ακόμη, εκτός από τη Νάνσυ Νικολαΐδου, δεν φαίνεται να έχει προκύψει οριστικό deal με κάποιον άλλον.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή