Φαραντούρη, Μαρινέλλα, Πρωτοψάλτη: Η συνύπαρξη των τριών μεγάλων φωνών στη σκηνή του Ηρωδείου

Facebook
Twitter
hrwdeio-arthrou-01

Εκδήλωση μνήμης με τίτλο: «Μαριάννα – Αγάπη, Ελπίδα, Φως», αφιερωμένη στη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη διοργάνωσε την Τρίτη στο Ηρώδειο η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη φωνή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 24 Ιουλίου 2023, να ακούγεται να λέει: «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που με δίδαξε να μοιράζομαι τα πάντα με τους άλλους, αλλά κυρίως να δίνω αγάπη».

Πολλοί καλλιτέχνες, όπως η Μαρία Φαραντούρη, η Μαρινέλλα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Σάκης Ρουβάς, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέφανος Κορκολής, με μουσική και τραγούδια, προσέδωσαν μια βαθιά συγκινητική ατμόσφαιρα στη βραδιά. Αφηγητές της βραδιάς, ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Κατερίνα Λέχου.

Μάλιστα μοναδική στιγμή ήταν και η συνύπαρξη επί σκηνής τριών μεγάλων κύριων του ελληνικού πενταγράμμου. Της Μαρίας Φαραντούρη, της Μαρινέλλας και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Δείτε βίντεο:

 

Στο κατάμεστο Ηρώδειο παρέστη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της διακοινοβουλευτικής συνεργασίας Ελλάδας, ΗΠΑ, Ισραήλ και Κύπρου, Ντόρα Μπακογιάννη, η κυρία Μαριάννα Λάτση, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Metlen Energy & Metals, Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ, Γιώργος Περιστέρης, ο ιδρυτής της Aegean Oil, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤ1, Θεόδωρος Κυριακού, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γκίκας Χαρδούβελης, οι Νικόλαος Γλύξμπουργκ, ο Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και πολλοί άλλοι.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top