Νικόλας Φαραντούρης στον Αχιλλέα Ροδίτη: “Να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση, όχι με αλαζονεία”

Facebook
Twitter
Farantouris Patra
“Να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση αλλά όχι με αλαζονεία” ήταν το σύνθημα του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Νικόλα Φαραντούρη με αφορμή τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την δρομολόγηση εσωκομματικών εκλογών για ανάδειξη νέου Προέδρου.

 

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον Αχιλλέα Ροδίτη, στο ράδιο-ΓΑΜΜΑ και απαντώντας για το αν και ο ίδιος θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος, αφού το όνομά του ήδη “παίζει” στην επικαιρότητα, ο κ. Φαραντούρης είπε: “μην βιάζεστε, είναι ακόμα νωρίς. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Εγώ δήλωσα πως είμαι παρών όπως παρών είμαι πάντα”.

Δεν παρέλειψε δε, να θυμίσει ότι από την Πάτρα όπου βρέθηκε πριν από ένα δεκαήμερο, είχε προτείνει στον Στ. Κασσελάκη να προχωρήσει σε εκλογές για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τονίζοντας ότι: “όχι επειδή οι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες εκλογικές διαδικασίες δεν είναι πρόβλημα, αλλά μια πρόταση μομφής σε έναν Πρόεδρο, που ιστορικά δεν έχει ξαναγίνει, ακόμα κι αν κερδηθεί δεν παύει να αφήνει πληγές”.

Το κεντρικό μήνυμά του για το από εδώ και πέρα, όμως, ήταν: “Πρέπει να προχωρήσουμε, επαναλαμβάνω με αυτοπεποίθηση και όχι με αλαζονεία, να σταματήσουμε τις ονοματολογίες και την εσωστρέφεια, για να περάσουμε στην πολιτική αντεπίθεση με πολιτικές όχι της θεωρίας αλλά που θα δίνουν λύσεις πρακτικά στα προβλήματα του κόσμου και την ακρίβεια. Γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από προτάσεις που θα κάνουν αυτό που δεν θέλει να κάνει η σημερινή κυβέρνηση, να χτυπήσει τα καρτέλ και να εφαρμόσει πολιτικές που θα στηρίζουν την κοινωνία και θα καλυτερέψουν τη ζωή των πολλών”, είπε ο κ. Φαραντούρης.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top