ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Φαρμάκης με Πελετίδη: Συνεργασία για το Καρναβάλι

Υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση, μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου, στην οποία θα προβλέπεται η θεσμική και οικονομική συνεργασία,

5510 3

Με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/01) στο Δημαρχείο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, με θέμα το Πατρινό Καρναβάλι και την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου, στην οποία θα προβλέπεται η συνεργασία, θεσμική και οικονομική.

Αμέσως μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση, ο Δήμαρχος δήλωσε: «Με την προγραμματική σύμβαση, πάμε το Καρναβάλι μας ένα βήμα πιο πέρα. Το Καρναβάλι της πόλης μας, είναι Καρναβάλι της Ελλάδας και σίγουρα είναι και Καρναβάλι της Περιφέρειάς μας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν, προχωράμε σε μια συνεργασία, που έχει και οικονομικό αντικείμενο, για να ενισχυθούν οι δράσεις που αναπτύσσει ο Δήμος και ο Καρναβαλικός του Οργανισμός.

Σ’ αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσουμε και πιστεύω ότι στο μέλλον θα δημιουργηθούν ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις, για ακόμα καλύτερη συνεργασία, προκειμένου να ευχαριστηθούν το Καρναβάλι μας περισσότερο, η Πάτρα και όλη η Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης δήλωσε: «Με τον Δήμαρχο Πατρέων, είχαμε μια πολλή καλή συνάντηση και χρήσιμη συνεργασία για ένα από τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και αυτό είναι το Καρναβάλι της Πάτρας, για το οποίο είμαστε υπερήφανοι».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.

186286069 4128003220592221 7457304715299550968 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ | Στα «κάγκελα» οι Εποχικοί Πυροσβέστες για την μη πρόσληψη τους – Και απαρχαιωμένος εξοπλισμός, με κράνη των 3 ευρώ και άρβυλα από το 2020!

    του Αχιλλέα Ροδίτη «Αδειασμένοι» δηλώνουν οι Εποχικοί Πυροσβέστες αφού ως φαίνεται περίμεναν μάταια ...
ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΑΚΤΩΝ 1 4 e1679661689524 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ | Η “Αχαϊκή Πολιτεία” σας προσκαλεί σε Ημερίδα για την “Κλιματική Αλλαγή και την Διάβρωση των Ακτών” | Δείτε πότε και πού…

Η εφημερίδα «Αχαϊκή ΠΟΛΙΤΕΙΑ», σας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει με την υποστήριξη της Περιφέρειας ...