ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ν. Φαρμάκης: Υλοποιούμε έργα ουσίας… που λύνουν μικρά και μεγάλα προβλήματα

Facebook
Twitter
Για τις εργασίες συντήρησης που βρίσκονται σε εξέλιξη στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Πατρών – Χαλανδρίτσας – Καλαβρύτων, αλλά και στο Δήμο Καλαβρύτων ενημερώθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Ιουλίου 2021 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, που επισκέφθηκε τα έργα συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη και τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων Έργων της ΠΔΕ Χρήστο Καραγγιάννη και ΠΕ Αχαΐας Παναγιώτη Φλωράτο.

 

20210617 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΛΑΣΙΑ

20210617 ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΚΕΠΑΣΤΟ

20210617 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

«Με σχεδιασμό και συστηματική δουλειά αναβαθμίζουμε το επαρχιακό οδικό δίκτυο Πατρών – Χαλανδρίτσας – Καλαβρύτων, όπως άλλωστε παρεμβαίνουμε με αντίστοιχες εργολαβίες στις Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας. Βασική μας προτεραιότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι η ασφάλεια των πολιτών.

Επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας που βελτιώνουν τις μετακινήσεις, όπως τα έργα συντήρησης που εκτελούμε στο Δήμο Καλαβρύτων. Υλοποιούμε έργα ουσίας, που λύνουν καθημερινά μεγάλα και μικρότερα προβλήματα, κυρίαρχα όμως στη ζωή των ανθρώπων. Δεν σταματάμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και να ακούμε τους προβληματισμούς τους» δήλωσε κατά την επίσκεψη ο Περιφερειάρχης.

Ο κ. Φαρμάκης ενημερώθηκε επίσης για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης επικινδυνότητας σε προστατευτικό τοιχίο στην Βλασία, ενώ ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για τις δυσκολίες που έχουν ανακύψει στο έργο αποκατάστασης της γέφυρας που βρίσκεται στην εθνική οδό Πατρών – Καλαβρύτων, στη θέση Σκεπαστό. Υπήρξε η διαβεβαίωση ότι το αμέσως επόμενο διάστημα διευθετούνται από τον ΟΤΕ τα ζητήματα που έχουν ανακύψει, πράγμα που θα επιτρέψει και την έναρξη των εργασιών επισκευής και διαπλάτυνσης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top