ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Φεστιβάλ Comics στην Ελλάδα – Ανάδειξη και προώθηση δημιουργών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ seminario 20

 

Με το 20ο Σεμινάριο της σειράς των 24ων σεμιναρίων και εργαστηρίων το CreativeHub Πάτρας μέσω του Επιμελητηρίου Αχαΐας συνεχίζει τις δράσεις του.

Το 20οσεμινάριομε τίτλο «Φεστιβάλ Comics στην Ελλάδα. Ανάδειξη και προώθηση δημιουργών» θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη5Απριλίου 2023 και ώρα 18:00-20:00 στο MosaicHub (Ερμού 112,Μαρκάτο,Πάτρα) με κεντρικό εισηγητήτον κ. Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου.

Ο Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου, ιδρυτής και συνδιοργανωτής του Comicdom CON Athens, του μακροβιότερου διεθνούς φεστιβάλ comics στην Ελλάδα, αναλύει τον τρόπο με τον οποίο δομείται ένα φεστιβάλ comics, τις ιδιαιτερότητές του σε σχέση με άλλες πολιτιστικές διοργανώσεις και τα χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς των comics.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η λειτουργία του CreativeHub Πάτρας εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου InterregCreative@Hubs που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 – 2020 και υλοποιείται από το Επιμελητήριο Αχαΐας μέσω Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στην σύμπραξη συμμετέχουν τέσσερις εταίροι: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (επικεφαλής), Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Περιφέρεια Απουλίας.

Περισσότερες πληροφορίες:

email: creativehubpatras@gmail.com

τηλ: 2610241244, 2611104397

Επίσημη ιστοσελίδα έργου: https://greece-italy.eu/rlb-funded-projects/creativehubs/

Facebook page: Interreg CreativeHubs

Instagram: interreg_creativehubs

LinkedIn: Interreg Creative@Hubs

You tube: Interreg Creative Hubs

#Interreg_V_A_Greece_Italy #Interregreeceitaly #GreeceItaly #Interregproject #EUprojects #Interreg_CreativeHubs

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ seminario 20

You may also like

Comments are closed.