Φεστιβάλ ΚΝΕ: Στο Νότιο Πάρκο με Παπακωνσταντίνου

Facebook
Twitter
Με πλήθος καλλιτεχνών φέτος θα πλαισιωθεί το πρόγραμμα του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ στην Πάτρα, που θα διεξαχθεί 17 και 18 Σεπτέμβρη στο Νότιο Πάρκο.

Κεντρικός ομιλητής το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη, θα είναι ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Το μεγάλο όνομα του Φεστιβάλ θα είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου που θα εμφανιστεί το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη. Και, φυσικά, δοθείσης της μεγάλης δημοφιλίας του καλλιτέχνη, θα σημειωθεί το αδιαχώρητο στο Νότιο Πάρκο.

Την ίδια μέρα, παρών στο Νότιο Πάρκο θα είναι και ο πολυσυζητημένος Μιθριδάτης. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινώσει έως τώρα οι διοργανωτές, την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστούν οι: Γιώργος Βελισσάρης, Γκιντίκι, Raibo, Σφάλμα και Rhyme Riot.

Και την επόμενη μέρα, το Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μιθριδάτης, Replica και ρεμπέτικο γλέντι με τους: Μπαλάφα Πάνο, Στούγιο Θοδωρή, Βασιλική Τσίφτη και Πάνο Τσίφτη. Μέσα στις προσεχείς ημέρες, θα δοθεί στη δημοσιότητα και το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Από Εφημερίδα Πολιτεία (30/8)

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top