ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Φίλιππος Λιάκος: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Facebook
Twitter
Την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία στην Δυτική Αχαϊα, με ανοικτή επιστολή στους δημότες, ανακοίνωσε χθες ο Φίλιππος Λιάκος.

H ανοικτή επιστολή του Φίλιππου Λιάκου

“Αγαπητές συνδημότισσες,

Αγαπητοί συνδημότες,

Με αυτή την ανοικτή επιστολή μου κάνω γνωστή και επίσημα την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών».

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που γνωρίζετε την προσωπική αλλά και την επαγγελματική μου διαδρομή. Είμαι υπερήφανος που είμαι γέννημα- θρέμμα του τόπου μας, άνθρωπος που ζω εδώ με την οικογένειά μου όπου δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και μοιράζομαι μαζί σας τις αγωνίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ξημερώνομαι και βραδιάζω σε τούτο τον τόπο ανήσυχος, βιώνοντας τον ξεπεσμό στον οποίο κάποιοι τον έσυραν. Τους παρακολουθούμε να εξακολουθούν να τον καταδικάζουν μέρα με την μέρα σε μία μίζερη πραγματικότητα που δεν μας αξίζει, γιατί είναι περαστικοί και επειδή τους ενδιαφέρουν μόνο τα αξιώματα και οι προσωπικές τους φιλοδοξίες…

Μας τσακίζουν την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια και στερούν από τα παιδιά μας την ελπίδα…

Προσωπικά, όπως και όλοι εσείς, δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση. Φθάνει πια με όσους υποτιμούν τη δύναμη και τη νοημοσύνη μας! Φθάνει πια με τους σωτήρες, με τους πολιτικούς συνταξιούχους και τους κατ’ επάγγελμα, γυρολόγους πολιτικούς!

Ως άνθρωπος της πραγματικής οικονομίας αυτοδημιούργητος μέσα από το ελεύθερο επάγγελμα του αγρότη, παραγωγού και επιχειρηματία έμαθα να πέφτω και να σηκώνομαι, να πεισμώνω, να παλεύω και να μην σκύβω το κεφάλι, να στηρίζομαι στις δυνάμεις μου κι όχι στις πλάτες των άλλων.

Απευθύνομαι στους αγρότες του τόπου μας που δεν έχουν υποδομές να ποτίσουν τα χωράφια τους, στους ελεύθερους επαγγελματίες που βασανίζονται να τα βγάλουν πέρα, στους νέους επιστήμονες που έφυγαν για σπουδές και δεν ξαναγύρισαν για να δημιουργήσουν εδώ,  στους εμπόρους που παλεύουν να κρατήσουν όρθια τα μαγαζιά τους, στην εστίαση και τους επαγγελματίες του τουρισμού, σε όλους και όλες σας.

Ζούμε σ’ έναν ευλογημένο τόπο και βλέπουμε τους επισκέπτες να προσπερνούν, τους νέους μας- που μη έχοντας επαγγελματική διέξοδο- να φεύγουν μακριά, τους ηλικιωμένους να έχουν μείνει μόνοι και αβοήθητοι, τους συστηματικά απομονωμένους Ρομά, τον κάθε έναν και κάθε μία απ’ όλους εσάς να στερείται ακόμη τα βασικά κοινωνικά αγαθά, όπως το νερό και η καθαριότητα.

Μόνο μαζί μπορούμε να ξαναδώσουμε ελπίδα και προκοπή στον τόπο μας. Βγαίνουμε μπροστά! Η νίκη περιμένει… Ξεκινάμε!».

Με εκτίμηση και σεβασμό

Φίλιππος Αγ. Λιάκος”

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top