ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Φλόγα: Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη γιορτή της αγάπης και της προσφοράς: Μαθητές 60 σχολείων της Αχαΐας, δίνουν το σύνθημα

twzacxqvww656ca0f70c030

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, οι εκπαιδευτικοί, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 60 σχολείων της Αχαΐας και το Παράρτημα  Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» σας προσκαλούν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί στην ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή  που αποτελεί πλέον θεσμό για την Πάτρα, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.

Η σχετική ανακοίνωση της “Φλόγας Πάτρας” αναφέρει: “Όλοι μαζί θα στείλουμε  μηνύματα Αγάπης και Ελπίδας στα παιδιά που πάσχουν από Καρκίνο.

Συμμετέχουν:

Νηπιαγωγεία – Παιδικοί Σταθμοί: 2ο, 2ο Ειδικό, 7ο, 23ο, 34ο, 59ο, 65ο Πατρών, Αράξου, 2ο Δεμενίκων, 3ο Κ. Αχαΐας, Καμινίων,  Πειραματικό Π.Π., Τέμενης, «ΗΛΙΟΧΩΡΑ», «ΜΙΚΡΟ ΓΥΡΙ», «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ»,

Δημοτικά: Αγίου Βασιλείου, «Αναγέννηση», Βασιλικού, Δρεπάνου, Κ. Καστριτσίου, 1ο Οβρυάς, 2/θέσιο & 8/θέσιο Πειραματικό Π.Π., Τεμένης, Φαρρών, Χαλανδρίτσας, 1ο  2ο, 2ο Ειδικό, 4ο, 6ο, 10ο, 11ο, 14ο, 16ο, 19ο, 20ο, 26ο, 41ο, 43ο, 49ο, 52ο, 54ο, 55ο, 59ο, 60ο, 65ο Πατρών.

Γυμνάσια: 2ο Παραλίας, Ρίου, 6ο  13ο, 21ο Πατρών, Πρότυπο Πατρών.

Λύκεια: Ιδιωτικό «ΘΕΜΕΛΙΟ».

Φορείς: Αετός Ρίου Α.Ο., Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ρυθμός-Κίνηση, ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση της Εκπαίδευσης, το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Καθοριστική  στην όλη διοργάνωση είναι η στήριξη της Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων (Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού, Παμπελοποννησιακό Στάδιο, Πολιτιστικός Τομέας), και του ΕΕΣ, Τμήμα Πάτρας”.

You may also like

Comments are closed.

kaysi1 1 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας: Παρέμβαση για την καύση υγειονομικών αποβλήτων στη ΒΙΠΕ Πατρών

Ανακοίνωση από το Σύλλογο Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας: Ο ...