Φλόκα Αχαΐας: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση και σκουπίδια – Σηκώθηκαν 4 εναέρια μέσα, έρευνες για εμπρησμό

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 16:15 το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή Φλόκα Αχαΐας, κινητοποιώντας άμεσα ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η φωτιά καίει σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και απορρίμματα. Για την επιχείρηση κατάσβεσης επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Στη μάχη με τις φλόγες συμμετέχει και ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας διαθέτοντας υδροφόρες.

- Διαφήμιση -

Σημειώνεται ότι η περιοχή βρισκόταν σήμερα σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3). Για τη διερεύνηση των αιτιών και των συνθηκών κάτω από τις οποίες ξεκίνησε η φωτιά, ενεργοποιήθηκε και έχει αναλάβει δράση το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ηλείας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Google Logo Προσθήκη του Politeianews.gr στην Google

Ροή Ειδήσεων

Οι ειδησεις σημερα

Δείτε επίσης

Σχετικο περιεχομενο
spot_img