ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Florona: Το πρώτο κρούσμα στο Ισραήλ – Τι σηματοδοτεί ο συνδυασμός κορονοϊού και γρίπης

Facebook
Twitter
O συνδυασμός γρίπης (Flu) και κορονοϊού (Corona) προκαλεί τη νόσο Florona. Το πρώτο κρούσμα κατέγραψε το Ισραήλ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ισραηλινή εφημερίδα Yediot Ahronot.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι η πρώτη καταγεγραμμένη ασθενής που έχει νοσήσει ταυτόχρονα με γρίπη και κορονοϊό είναι μία έγκυος που εισήλθε αυτή την εβδομάδα στο Ιατρικό Κέντρο Rabin για τοκετό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η νεαρή γυναίκα, η οποία είναι ανεμβολίαστη, είναι καλά στην υγεία της.

Η Yediot Ahronot ανέφερε πως οι υγειονομικοί υπάλληλοι εκτιμούν ότι και άλλοι ασθενείς μπορεί να έχουν Florona, όμως δεν έχουν διαγνωστεί.

Η περίπτωση της μόλυνσης της νεαρής γυναίκας ήταν σχετικά ήπια, σύμφωνα με γιατρούς που μελετούν εάν ο συνδυασμός κορονοϊού και γρίπης προκαλεί σοβαρές επιπλοκές.

Ο καθηγητής Arnon Vegnitzer είπε ότι η γυναίκα δεν εμφάνιζε σοβαρά συμπτώματα της νόσου και μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού και γρίπης και το αποτέλεσμα ήταν θετικό και για τα δύο.

Το Ισραήλ αντιμετωπίζει κύμα γρίπης, με τα νοσοκομεία να έχουν περιθάλψει πάνω από 1.840 ασθενείς την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων και το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας.

Το πρώτο κρούσμα της Florona καταγράφεται σε μια περίοδο που το Ισραήλ σημειώνει κατακόρυφη αύξηση του αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top