ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά: Το ραντεβού με τον Γιώργο Παπανδρέου

papandreou
Το ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι σε τροχιά εσωκομματικής κινητικότητας, με ορίζοντα τις διαδικασίες -όποτε γίνουν…- εκλογής νέου αρχηγού, είναι γνωστό. Και μάλιστα, όπως έχει γράψει απ’ το φθινόπωρο ήδη η «Πολιτεία», μεταξύ των ενδιαφερομένων να διαδεχθούν την κ. Γεννηματά είναι και ο πατρινός πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος.

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, λέγεται ότι η κ. Γεννηματά προγραμματίζει συνάντηση και με τον πρώην πρωθυπουργό και βουλευτή Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Παπανδρέου, με δυο θέματα στην «ατζέντα» της. Το πρώτο είναι μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για το πολιτικό προφίλ και την αντιπολιτευτική «γραμμή» του κόμματος. Και το δεύτερο, η «ανίχνευση» των σκέψεων ή και των θέσεων του κ. Παπανδρέου, αναφορικά με τις διαδικασίες εκλογής ηγεσίας.

Πάντως, τα πράγματα «ζωηρεύουν» στο Κίνημα Αλλαγής, με δεδομένη και την διογκούμενη δυσφορία κάποιων στελεχών με αφορμή την δημοσκοπική καθήλωση του κόμματος και την ασάφεια, όπως λένε, των θέσεων που «εκπέμπονται» από την Χαριλάου Τρικούπη. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, έχουμε ήδη μπει σε μια περίοδο με ενδιαφέρουσες εξελίξεις, στις οποίες ρόλο θα έχουν και προβεβλημένα στελέχη του Κινήματος στην Αχαΐα.

You may also like

Comments are closed.