ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Φολέγανδρος: Την Πέμπτη (22/7) η απολογία του 30χρονου

Facebook
Twitter
Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο 30χρονος που κατηγορείται για τον φόνο της συντρόφου του, Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, την προηγούμενη Παρασκευή στη Φολέγανδρο.

Μεταφέρθηκε χθες το πρωί στον ανακριτή συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Γιάννη Βλάχο, ο οποίος ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τον φάκελο της δικογραφίας.

Κατά τη μεταγωγή του φέρεται να δήλωσε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το γραφείο του ανακριτή «συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς», ενώ έξω από το Πρωτοδικείο Νάξου είχαν συγκεντρωθεί πολίτες που τον αποδοκίμασαν.

Ο συνήγορός του, κ. Βλάχος, τόνισε ότι έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του 30χρονου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και πρόσθεσε ότι στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι. Μερικές ώρες νωρίτερα, ο κ. Βλάχος είχε υποστηρίξει ότι η υπόθεση έχει «ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο», δήλωση που ίσως να υποδεικνύει και την τακτική που ενδέχεται να ακολουθήσει κατά την υπεράσπιση του 30χρονου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top