ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Φως στο Τούνελ: Οι απειλές στην Αγγελική Νικολούλη και η αντίστροφη μέτρηση για τον θάνατο του Νικόλα από τα Σπάτα

Facebook
Twitter
Nikolouli

Η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα στα Σπάτα εξετάστηκε εκ νέου από την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή “Φως στο Τούνελ“.

Αρχικές έρευνες υποδείκνυαν αυτοχειρία στο πλαίσιο μαύρης τελετής, με τη μητέρα του να τον βρίσκει δεμένο πισθάγκωνα στο ντουλάπι του δωματίου του. Τα ερωτήματα ήταν πολλά, καθώς ένας άνθρωπος που αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του δεν δένεται με αυτόν τον τρόπο.

Η μητέρα του απευθύνθηκε στην εκπομπή για να βρεθεί η άκρη του νήματος, ενώ μαρτυρίες ανέφεραν την παρουσία ενός ακόμη ατόμου το μοιραίο βράδυ.

Η εκπομπή παρουσίασε στοιχεία που ανατρέπουν τα δεδομένα και δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε να επικοινωνήσει με τον πρώην σύντροφο της μητέρας, ο οποίος αρνήθηκε να μιλήσει και την απείλησε.

«Είπαμε πριν και για νέους μάρτυρες. Προσπαθήσαμε να βρούμε και τον γνωστό της μητέρας, τον τότε φίλο της, να μας δώσει μια εξήγηση. Δεν δέχθηκε, δεν θέλω να μείνω στις όποιες απειλές και τα άλλα. Προσπαθούμε όλοι να βοηθήσουμε. Και το παιδί της φίλης του, αυτό που είπε και η Χριστίνα, είναι ηθική υποχρέωση να δώσει μια εικόνα. Ο πατέρας του ζητά να εξεταστεί για τον θεωρεί μάρτυρα-κλειδί», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top