ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Άγναντα Ηλείας: Κοντά στον οικισμό παραμένουν οι φλόγες, τραυματίσθηκε πυροσβέστης

fire ileia
Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Άγναντα του Δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει αγροτοδασική έκταση.

Υπαρχιπυροσβέστης υπέστη εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς μεταδίδει το ΑΠΕ. Ο υπαρχιπυροσβέστης διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», της Πάτρας.

Όσον αφορά στο μέτωπο της φωτιάς, στο σημείο επιχειρούν 58 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 21 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού έξι πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στην περιοχή επιχειρούσαν απο νωρίς το μεσημέρι 38 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το μέτωπο ήταν κοντά στον οικισμό ‘Αγναντα, αλλά δεν απειλείται άμεσα κατοικημένη περιοχή, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν συνεχώς, ώστε να μην κινδυνεύσει ο οικισμός.

You may also like

Comments are closed.