ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Φωτήλας: Απέναντι στο διχασμό και τη λασπολογία εμείς απαντάμε με τα έργα μας

Facebook
Twitter
Ο Βουλευτής Ν.Δ. Αχαΐας, Ιάσονας Φωτήλας, στην τοποθέτησή του επί της πρότασης δυσπιστίας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά της Κυβέρνησης τόνισε πως όλο αυτό το τριήμερο ο κύριος Τσίπρας προσπαθεί να παίξει το τελευταίο του «χαρτί» διότι η εκλογική ήττα της παράταξής του είναι πολύ κοντά και ο Σύριζα προσπαθεί να πολώσει το κλίμα, να δημιουργήσει διχασμό και να ρίξει λάσπη στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στο ότι η Νέα Δημοκρατία από την αρχή αυτής της υπόθεσης ζήτησε την πλήρη διαφάνεια και στήριξε το θεσμό της Δικαιοσύνης. Επιπλέον μίλησε για όλες τις αλλαγές και τις ενέργειες στις οποίες προέβη η Κυβέρνηση όπως στην αυστηροποίηση του ρυθμιστικού πλαισίου των επισυνδέσεων και της ΕΥΠ, στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής και της συνεδρίασης επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας καθώς και την αυστηροποίηση της ποινής για τη χρήση κακόβουλων λογισμικών.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής Αχαΐας, Ιάσονας Φωτήλας, κατέδειξε το σκάνδαλο Novartis το οποίο κατασκευάστηκε από τον κύριο Τσίπρα και αναφέρθηκε και στην κατάθεση της Ευθαλίας Διαμαντή,  γραμματέα του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα. Επιπροσθέτως, έστρεψε την προσοχή στην «μάχη» της οικονομίας την οποία κέρδισε η Νέα Δημοκρατία και αναφέρθηκε στο έργο το οποίο έχει παραχθεί την τελευταία τετραετία.

Κλείνοντας ο Ιάσονας Φωτήλας καταψήφισε την πρόταση δυσπιστίας στηρίζοντας την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας: 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top