ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο απατεώνας από την Ημαθία… που παρίστανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ στην Αχαΐα

klopi ilikiomeni
Με “δεμένη” την υπόθεση από τους Αστυνομικούς του Α.Τ.Καλαβρύτων προσήλθε ενώπιον του Δικαστηρίου, στα πλαίσια της αυτοφώρου διαδικασίας, ο συλληφθείς της κλοπής σε οικία στο Σκεπαστό με το Δικαστήριο μετά την εισήγηση του Εισαγγελέα, να κηρύσσει ένοχο τον κατηγορούμενο, επιβάλλοντάς του την ποινή των 5 ετών κάθειρξης και 2.000 ευρώ πρόστιμο, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στο Εφετείο.

Χθες το μεσημέρι στο Σκεπαστό, εμφανίστηκε όχημα με δύο επιβάτες, που πήγαν σε οικία όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένοι, με τον έναν να ανεβαίνει στο σπίτι προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (10.620) ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο τον ανέμενε ο συλληφθείς άνδρας. Συγκεκριμένα ο δράστης, ανέφερε πρόβλημα στα ηλεκτρικά του σπιτιού και κάλεσαν την ηλικιωμένη να πάει στο χώρο του πλυντηρίου για να θέσει σε λειτουργία. Εκεί ο δράστης βρήκε την ευκαιρία, απέσπασε τα χρηματικό ποσό και ετράπει σε φυγή.

Το μοιραίο τους λάθος ήταν οτι… ήρθαν στα Καλάβρυτα χωρίς να υπολογίσουν οτι οι κάτοικοι είναι παρατηρητικοί και οι Αστυνόμοι κάνουν άρτια την δουλειά τους.
Η παρατηρητικότητα κατοίκων του χωριού ήταν καταλυτική αφού σε μία περίπτωση κάτοικος κράτησε τις πινακίδες του οχήματος και άλλη κάτοικος το φωτογράφισε.
Μόλις αποκαλύφθηκε η κλοπή σήμανε συναγερμός στο Α.Τ.Καλαβρύτων όπου με συντονισμένες ενέργειες και με το υλικό που είχαν στην διάθεσή τους, ταυτοποίησαν τους δράστες και σε συνεργασία με το Τμήμα διαρρηκτών Αττικής και της Άμεσης Δράσης συνελήφθη ο ένας δράστης που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής να κινείται με το όχημα στην Αττική Οδό. Ο έτερος δράστης αναζητείται, με την Αστυνομία να είναι στα ίχνη του
Οι δράστες (και οι δύο από την Ημαθία) έχουν πλούσιο παρελθόν με παρόμοιες δράσεις έχοντας συστήσει εγκληματική οργάνωση που “χτυπούσε” με πανομοιότυπο τρόπο κυρίως στην Νότια Ελλάδα και αναζητούνταν καιρό από την ΕΛΑΣ.

 

9 1 liaddhrprj6140f86869952 ykjrfxqbin6140f88f3873a

You may also like

manos daskalakis2 ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Πως χαρακτηρίζουν οι Αρχές τον Μάνο Δασκαλάκη! ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

“Ανυποψίαστο” χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ...

Comments are closed.