ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΦΩΤΟ: Στάσεις λεωφορείων σε Τρίκαλα και Πάτρα

jeqrujjnyb641597c568bf7

Οι 2 αυτές στάσεις βρίσκονται στην Ελλάδα. Στην Πάτρα και στα Τρίκαλα. Δεν είναι θέμα αισθητικής. Είναι θέμα άποψης για τον τρόπο που κάνουμε ελκυστικές τις μαζικές μετακινήσεις.
Αυτό επισημαίνει στην ανάρτησή του ο συγκοινωνιολόγος Δήμητρης Σαρδελιάνος και τονίζει

“Για να μην αρχίσουμε τα άσχετα σχόλια οι Στάσεις είναι ευθύνη του Δήμου και μόνο.
Η συζήτηση περί ιδιωτικών και κρατικών ΚΤΕΛ επίσης είναι άσχετη. Μόνο στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι αστικές μετακινήσεις γίνονται από Οργανισμούς οι οποίοι επιδοτούνται για να έχουν ελκυστικό εισιτήριο. Η συζήτηση που έχει σημασία είναι το γιατί εγώ ως Πατρινός πληρώνω για να έχουν φτηνό εισιτήριο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη ενώ εδώ είναι στα ύψη. Είναι συζήτηση πολύ παλαιά και πρέπει να ξανάνοίξει ως μία ουσιαστική διεκδίκηση. Οπως ουσιαστική διεκδίκηση είναι να ζητάμε άμεσα να λειτουργήσει μέσο σταθερής τροχιάς και όχι κάτι που δεν πρόκειται να υλοποιηθεί σε ένα ορατό μέλλον.
Ετσι τα ξαναβάζω διότι με τα τελευταία τραγικά γεγονότα έχουν επικοινωνήσει πάρα πολλοί μαζί μου και μπορεί να είναι ευκαιρία να ανοίξουν πάλι τα θέματα”.

You may also like

186286069 4128003220592221 7457304715299550968 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ | Στα «κάγκελα» οι Εποχικοί Πυροσβέστες για την μη πρόσληψη τους – Και απαρχαιωμένος εξοπλισμός, με κράνη των 3 ευρώ και άρβυλα από το 2020!

    του Αχιλλέα Ροδίτη «Αδειασμένοι» δηλώνουν οι Εποχικοί Πυροσβέστες αφού ως φαίνεται περίμεναν μάταια ...

Comments are closed.