ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Φραγκα Δυτικής Αχαϊας: Αγωγός ομβρίων και πεζοδρόμιο στον οικισμό Τσακώνικα

298153798 455010116503904 4500857574538853866 n
Υπογράφτηκε σήμερα Τρίτη (9/8) σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά και της εργολήπτριας δημοσίων έργων Χρυσάφως Ηλιοπούλου σύμβαση για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του Ιανού στην κοινότητα Φράγκα, οικισμός Τσακώνικα.

Το έργο αφορά τη διευθέτηση υπάρχοντος έργου ομβρίων υδάτων στην κεντρική οδό του οικισμού Τσακώνικα και την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν εκεί από τις περσινές πλημύρες. Το έργο περιλαμβάνει την καθαίρεση του υπάρχοντος αγωγού και την κατασκευή νέου καθώς και την κατασκευή πεζοδρομίου. Με το έργο αυτό λύνεται οριστικά ένα σημαντικό πρόβλημα πλημμυρών που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους του οικισμού σχεδόν κάθε χειμώνα.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 73.665 ευρώ και έχει χρόνο ολοκλήρωσης τους τέσσερις μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. «εργαζόμαστε αδιάκοπα για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι περσινές πλημμύρες» ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος και συνέχισε: «Είναι μια συνεχής και εντατική προσπάθεια που εξελίσσεται σε όλο το Δήμο με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ήδη ορατά».

You may also like

Comments are closed.