ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Αγόρι 13 ετών βρήκε ανθρώπινο κρανίο σε λίμνη – Ανήκει σε άνδρα που προσπάθησε να σκοτώσει την σύζυγό του το 2004

usa kranio pennsylvania

Η τρομακτική ανακάλυψη ενός ανθρώπινου κρανίου από ένα 13χρονο αγόρι σε μια λίμνη της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ πριν από δύο χρόνια πήρε μια πιο σκοτεινή τροπή την Τετάρτη, καθώς οι εισαγγελείς αποκάλυψαν ότι αυτό ανήκει σε έναν άνδρα που προσπάθησε να σκοτώσει τη σύζυγό του πριν από περισσότερα από 20 χρόνια.

Ο 13χρονος Dylan Bond βρήκε το κρανίο τον Απρίλιο του 2022, ενώ έψαχνε για βατράχια σε μία λίμνη. Το κρανίο στάλθηκε στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Mercyhurst για ανάλυση, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Berks ανακοίνωσε εχθές ότι η σορός ταυτοποιήθηκε ως ο Roger Hart από το Pottstown, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να σκοτώσει τη σύζυγό του τον Απρίλιο του 2004, πριν χαθούν τα ίχνη του.

hart wife
Ο Hart κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη σύζυγό του το 2004.

Λίγο μετά τη φυγή του, το αυτοκίνητο του Χαρτ βρέθηκε κοντά σε λίμνη με τα κλειδιά και το πορτοφόλι ακόμα μέσα, σύμφωνα με το Fox 43. Έκτοτε ο Roger Hart δεν έδωσε σημεία ζωής.

Το Πανεπιστήμιο Mercyhurst διαπίστωσε ότι το κρανίο ανήκε σε έναν άνδρα και βρισκόταν εκεί για περισσότερα από 10 χρόνια, δήλωσαν οι εισαγγελείς. Στη συνέχεια, η πολιτειακή αστυνομία της Πενσιλβάνια και το FBI υπέβαλαν το κρανίο σε προηγμένες εξετάσεις DNA, οι οποίες οδήγησαν στην ταυτοποίηση του Χαρτ.

Η αιτία θανάτου δεν μπορούσε να προσδιοριστεί λόγω της κατάστασης του κρανίου και της έλλειψης της υπόλοιπης σορού.

Robert Hart
O Robert Hart

«Νόμιζα ότι είναι χελώνα»

Ο 13χρονος Bond βρισκόταν κοντά στο σπίτι της θείας και του θείου του όταν έκανε την μακάβρια ανακάλυψη το 2022. «Ένιωσα κάτι στο δάχτυλο του ποδιού μου. Κοίταξα κάτω και δεν μπορούσα να το δω», δήλωσε τότε το αγόρι στο ABC 6.

«Αλλά το μάζεψα με το μπαστούνι μου και στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν χελώνα. Φρίκαρα… Δεν πίστευα ότι θα συναντούσα ένα ανθρώπινο κρανίο» είχε προσθέσει.

You may also like

28390636 ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ – Απελπιστική κατάσταση, λένε οι ΗΠΑ μετά τους 112 νεκρούς στη Γάζα, ενώ το Ισραήλ απαντά: Εμείς δεν σκοτώσαμε πάνω από δέκα

Την ώρα που Ισραήλ και Χαμάς παρουσιάζουν διαφορετικές εκδοχές για την τραγωδία με 112 νεκρούς μέσα στην πόλη της Γάζας, ο πρόεδρος ...

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ