ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Φρίκη: Καταγγελία ότι 12χρονη έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών από ανήλικους

Η μητέρα της έκανε την καταγγελία.

viasmos rape

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιεράπετρα η καταγγελία μίας μητέρας ότι η κόρη της έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών από ανήλικους δράστες, όταν ήταν 12 ετών.

Με μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής και δύναμης, η μητέρα του κοριτσιού περιέγραψε τα όσα βίωσε η κόρη της, σε δύο διαφορετικά περιστατικά, το καλοκαίρι του 2020.

Η υπόθεση, που ερευνάται από το ΑΤ Ιεράπετρας, αφορά τουλάχιστον, τέσσερα αγόρια, εκ των οποίων οι τρεις είναι σήμερα ανήλικοι και ο ένας ενήλικας.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr, τόσο το κορίτσι, όσο και η μητέρα του, έχουν πλέον μετακομίσει εκτός Κρήτης και όπως αναφέρει η μητέρα ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό που συνέβη στην κόρη της, είναι αφενός για να της δώσει θάρρος και δύναμη για να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη και αφετέρου για να κάνει γνωστό σε όλη την κοινωνία της Ιεράπετρας, ένα περιστατικό που δεν αφορά μόνο την ίδια αλλά και άλλα κορίτσια για τα οποία υπάρχει η πληροφόρηση, πως έχουν πέσει θύματα βιασμού και ενδεχομένως δεν έχουν μιλήσει σε κανέναν.

Το χρονικό της υπόθεσης
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα, το 2020, όταν η κόρη της ήταν μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου, αρχικά βιάστηκε από ένα αγόρι μαθητή Α’ Λυκείου του ΕΠΑΛ. Με το συγκεκριμένο αγόρι είχαν μια απλή γνωριμία και εκείνος της ζήτησε να βρεθούν κάπου απόμερα για να τη ρωτήσει κάτι για μια φίλη της. Τελικά, μετά το σχόλασμα, την οδήγησε σε ένα γιαπί και την βίασε με άγριο τρόπο, με περίπου 15 άλλους μαθητές παρόντες, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν το περιστατικό και ενδεχομένως να το βιντεοσκόπησαν.

Το δεύτερο περιστατικό, συνέβη λίγο καιρό μετά σε ένα πάρτι γενεθλίων, που έγινε σε κάποιο σπίτι της πόλης. Η 12χρονη λάβει πρόσκληση και είχε πάει στο πάρτι με φίλες της. Στο πάρτι αυτό βρίσκονταν και τρία αγόρια, μαθητές Α’ Λυκείου με τα οποία το κορίτσι και οι φίλες της έκαναν παρέα και μάλιστα η μητέρα τα γνώριζε προσωπικά, καλώντας τα και στο σπίτι της.

Όπως λέει η μητέρα, στο πάρτι αυτό τα παιδιά έπαιζαν το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» και μέσα στα πράγματα που κλήθηκαν να κάνουν ήταν να πιούν ένα ολόκληρο μπουκάλι αλκοόλ ή να πιούν ένα κουτί με κρεμοσάπουνο, είτε να κάνουν κάποιου είδους σεξουαλική πράξη. Όλα αυτά σε ένα σπίτι, στο οποίο όπως κατέθεσε η 12χρονη, παρατήρησε πως στην τουαλέτα υπήρχε ένα κινητό τηλέφωνο που βιντεοσκοπούσε όποιον έμπαινε μέσα. Τελικά, εν μέσω ακραίων καταστάσεων που εξελίχθηκαν, τα τρία αγόρια βίασαν διαδοχικά την 12χρονη.

You may also like

Comments are closed.