ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Φρίκη στην Κυψέλη: Η 29χρονη «Μήδεια» είχε υπογράψει σε άλλο όνομα το συμβόλαιο του σπιτιού

Facebook
Twitter

Συναισθήματα αποτροπιασμού δημιουργεί η φρικιαστική υπόθεση ανθρωποκτονίας του 7χρονου παιδιού στην Κυψέλη.  Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ώρα με την ώρα ξετυλίγουν το κουβάρι των αδιανόητων αποκαλύψεων. Το νέο στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι η 29χρονη μητέρα,  που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από κοινού με τον 33χρονο σύντροφό της, είχε υπογράψει το συμβόλαιο του σπιτιου της Κυψέλης ως Άνια Μαγιέφσκα.

Ειδικότερα η 29χρονη δεν είχε κλείσει το συμβόλαιο του σπιτιού στο όνομα Χριστίνα Κλαούντια Μανιατάκη, είχε δώσει το δικό της ΑΦΜ όμως.

«Ήταν πολύ ευγενικοί και τυπικοί στις υποχρεώσεις τους», δηλώνει για το ζευγάρι που κατηγορείται για τη δολοφονία του 7χρονου η ιδιοκτήτρια του δώματος της Κυψέλης επί της οδού Αστυπάλαιας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η κ.Σοφία στο protothema.gr, το ζευγάρι φαινόταν φυσιολογικό καθώς ήταν ευγενικοί και τυπικοί με τις υποχρεώσεις τους ενώ το δώμα του 6ο ορόφου της πολυκατοικίας το είχαν νοικιάσει τον Μάρτιο του 2021.

«Το ζευγάρι ήρθε στο διαμέρισμα πέρσι τον Μάρτιο. Δεν είχα καταλάβει κάτι, φαίνονταν φυσιολογικοί. Ήταν πολύ ευγενικοί και τυπικοί στις υποχρεώσεις τους. Είχε γίνει ένα θέμα με τον τοίχο της διπλανής πολυκατοικίας αλλά όλοι το θεωρήσαμε τυχαίο, δεν πήγε το μυαλό μας σε κάτι άλλο. Ο σύντροφος της 29χρονης είχε εργαστεί πέρσι στην πολυκατοικία και έτσι βρηκε το διαμέρισμα ότι νοικιαζόταν και η γυναίκα εμφανίστηκε μετά ως σύντροφός του. Αυτός εργαζόταν σε οικοδομές και εκείνη σε γραφείο καθαρισμού διαμερισμάτων» είπε μεταξύ άλλων η ιδιοκτήτρια του δώματος.

kyps1

«Μου έκανε εντύπωση ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την ανέφεραν με άλλο όνομα από αυτό που έχω εγώ στο συμβόλαιο μαζί της. Εκείνη μου είχε παρουσιαστεί ως ξένη με το όνομα Άνια Μαγιέφσκα. Και όταν είδα ότι είναι Ελληνικής καταγωγής απόρησα, όμως το συμβόλαιο του σπιτιού μας έχει δώσει και ΑΦΜ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περίπου την ίδια περιόδο με τη δολοφονία του άτυχου 7χρονου αγοριού από τα χέρια του 33χρονου Πολωνού συντρόφου της 29χρονης μητέρα του, η αδερφή του, κατάφερε και ξέφυγε από το κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον με τη βοήθεια του σχολείου της.

«Είχαμε κινήσει τη διαδικασία για την αφαίρεση της γονικής μέριμνας όταν είδαμε κακοποιητική συμπεριφορά από το οικογενειακό περιβάλλον»

Συμφωνα με τις δηλώσεις του διευθυντή του δημοτικού σχολείου, στο οποίο πήγαινε το 10χρονο κορίτσι, η μαθήτρια ένα πρωί εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα της ότι την πονούσαν τα χέρια της και ότι αντιμετώπιζε δυσκολίες στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα ο διευθυντής  τόνισε πως «το παιδί μας αποκάλυψε ότι το είχε μαλώσει η μητέρα του αλλά όπως αποδείχτηκε και άφησε η μαθήτρια μας να εννοήθει οτι την χτύπησε ο σύντροφος της μητέρα της».

«Εμείς είχαμε στο σχολείο μας την αδερφή του άτυχου παιδιού, είχε έρθει με μεταγγραφή τον Μάιο του 2018 και είχαμε κινήσει τη διαδικασία για την αφαίρεση της γονικής μέριμνας όταν είδαμε κακοποιητική συμπεριφορά από το οικογενειακό περιβάλλον. Το παιδί μας αποκάλυψε ότι το είχε μαλώσει η μητέρα του αλλά όπως αποδείχτηκε και άφησε η μαθήτριά μας να εννοήθει οτι την χτύπησε ο σύντροφος της μητέρα της. Το παιδί ήταν ενεργητικό στο σχολείο, ήταν καλό με τους συμμαθητές τους αλλά κάποιες στιγμές έδειχνε κάπως πιο απομονωμένη και θλιμμένη» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Τη μητέρα τη γνωρίζαμε και όταν είδαμε ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί κάναμε την διερεύνησή μας φωνάζοντας και τη μητέρα στο σχολείο, μαλιστα είχαμε ειδοποιήσει και τον Εισαγγελέα με την Αστυνομία, γιατί είχαμε αντιληφθεί το παραβατικό οικογενειακό περιβάλλον της μαθήτριας. Απο εκεί και πέρα ήμασταν προσεκτικοί με την συμπεριφορά μας και δίπλα στο παιδί. Εμείς ενεργήσαμε ακαριαία προκειμένου να διαφυλάξουμε την ασφάλεια του παιδιού. Το παιδί έλλειψε τρεις μέρες από το σχολείο του αδικαιολόγητα και αμέσως με το που ήρθε εκμυστηρεύτηκε στην δασκάλα κάποια πράγματα κλειδώσαμε την κακοποίηση όταν είδαμε και τους μώλωπες στα μπράτσα του και έτσι ξεκίνησε».

kyps2
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top