ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φθινοπωρινές Σονάτες στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών

jhn 6876

Με «Φθινοπωρινές Σονάτες» συνεχίστηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης» η ενότητα «Φθινόπωρο 2022». 

Ο Γιάννης Μαυρίδης στο βιολί και ο Σπύρος Τσελέντης στο πιάνο ερμήνευσαν έργα  Brahms, Ravel, Faure με το  χώρο του Δημοτικού Ωδείου για μία ακόμα φορά να κατακλύζεται από τους φίλους της μουσικής οι οποίοι είχαν την τύχη να απολαύσουν μοναδικές ερμηνείες.

Η τελευταία συναυλία της ενότητας «Φθινόπωρο 2022» θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 το βράδυ τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου (Αράτου 10).

Η αυλαία θα κλείσει με  τη «Συναυλία Μουσικής Δωματίου» στην οποία οι Μ. Σαφάροβα (βιολί), Γ. Τόκαρεβ (βιολί), Ρ. Σμαγκούλοβ (βιόλα), Ν. Κομισσάροβ (τσέλο) και  V. Karapetyan (κοντραμπάσο) θα ερμηνεύσουν έργα: L.V. Beethoven κουαρτέτο Opus18 n.4 , Dvorak : κουιντέτο με Κοντρα

Η είσοδος στη συναυλία είναι δωρεάν

You may also like

ΡΗΓΟΠ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όσα ΔΕΝ ξέρουμε για το Πατρινό Καρναβάλι | Στο βιβλίο του Παναγιώτη Ρηγόπουλου που παρουσιάζεται στις 21/2 με υποστήριξη Φορέων και πολλών “επωνύμων”

Καρναβαλική Πάτρα- Η Ιστορική και Φωτογραφική καταγραφή της Πατρινής Αποκριάς    1.000 + μία ιστορίες, 1.500 ...

Comments are closed.