ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Fuel Pass 2: Τα “ψιλά γράμματα” στη νέα επιδότηση καυσίμων – Πώς εξασφαλίζεται το μέγιστο ποσό

benzini venzini diesel
Χρειάζεται τον… χρόνο της έως ότου να ανοίξει η πλατφόρμα για το «φουσκωμένο» Fuel Pass 2, καθώς αυτή υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις αιτήσεις των οδηγών προς τα τέλη του επόμενου μήνα. Η επιδότηση καυσίμων μοιάζει «γενναία», αφού ρίχνει την τιμή της βενζίνης κάτω από τα 2 ευρώ, κυρίως όμως για όσους έχουν περιορισμένη κατανάλωση και ταυτόχρονα διαθέτουν και «έξυπνο» κινητό που υποστηρίζει την περιβόητη υπηρεσία NFC, δηλαδή τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών. 

Γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης

Η τεχνολογία NFC και ο αριθμός των μελών της οικογένειας καθορίζουν από τη μια το ποσό που θα εισπράξει ο κάθε οδηγός και από την άλλη τον αριθμό των δικαιούχων.

Πώς εξασφαλίζει κάποιος τη μέγιστη επιδότηση

Έτσι, για να επωφεληθεί στο μέγιστο βαθμό κάποιος από τη νέα επιδότηση θα πρέπει αναγκαστικά να επιλέξει την άυλη κάρτα, αντί τα λεφτά στην τράπεζα. Και η διαφορά δεν είναι … αμελητέα: Με τη χρήση κινητού -εφόσον βεβαίως όπως προαναφέρθηκε έχει δυνατότητα για ανέπαφες πληρωμές NFC- ο κάθε οδηγός κερδίζει έως και 33% περισσότερο επίδομα.

Περισσότερες πληροφορίες στο enikonomia.gr

You may also like

Comments are closed.

eforia dilwseis art ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφορία – Συμψηφισμός: Παγίδες ακόμη και για όσους δεν έχουν ληξιπρόθεσμες, αλλά ενήμερες οφειλές

Οι συμψηφισμοί φορολογικών οφειλών και φορολογικών απαιτήσεων των φορολογουμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και στις περισσότερες περιπτώσεις ουσιώδεις, καθώς διευκολύνουν ...