ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Fuel Pass 3: «Φρένο» στα σενάρια για νέα επιδότηση καυσίμων

Facebook
Twitter
Τέλος στα σενάρια για νέα επιδότηση καυσίμων μέσω του Fuel Pass 3 έβαλε ο υπουργός  Οικονομικών, Χρήστος  Σταϊκούρας. 

Όπως είπε ο κ. Σταϊκούρας μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δεν υπάρχει συζήτηση για το θέμα του Fuel Pass 3 και επανέλαβε πως δεν έχει τεθεί καθόλου θέμα συζήτησης αυτό.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε εάν θα υπάρξει παρέμβαση στο diesel κίνησης. « Ισχύει ότι έχει πει ο  Πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη» απάντησε και ξεκαθάρισε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πει ότι θα υπάρξει ούτε Fuel Pass 3 αλλά  ούτε και παρέμβαση στο diesel κίνησης.

«Έχουμε αποδείξει την τελευταία τριετία ότι έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά για να βοηθήσουμε την κοινωνία όταν υπάρχει ανάγκη. Άρα η οποιαδήποτε επιπλέον παρέμβαση θα εξαρτηθεί από την τιμή και την πορεία των τιμών στα καύσιμα, από τον δημοσιονομικό χώρο και από τις προτεραιότητες  που θα θέσει η κυβέρνηση. Σήμερα που μιλάμε ισχύουν τα μέτρα της Θεσσαλονίκης τα οποία δεν τα συζητάμε καθόλου. Σήμερα που μιλάμε από τα μέτρα της Θεσσαλονίκης  μόνο ένα έχει υλοποιηθεί, η επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης, τίποτα άλλο δεν έχει υλοποιηθεί. Και ενώ δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα, συζητάμε για νέες παροχές » σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σταϊκούρας.

Επίσης ρωτήθηκε εκ νέου εάν θα υπάρξει στοχευμένη παρέμβαση στο diesel κίνησης . «Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν μπορεί να υπάρξουν μελλοντικά νέες παρεμβάσεις. Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι δεν μπορούμε να λέμε κάθε εβδομάδα για νέες παρεμβάσεις. Μιλάμε για μια κατάσταση για την οποία έχουμε δώσει αποδεδειγμένα  -πλέον με βάση τα ευρωπαϊκά στοιχεία- τους περισσότερους δημοσιονομικούς πόρους  από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Και μιλάμε για μια κατάσταση -για να έχουμε αίσθηση της πραγματικότητας – που έχουμε έλλειμμα» απάντησε.

Υπενθυμίζεται ότι έως χθες υπήρχαν πληροφορίες ότι θα δινόταν νέα επιδότηση καυσίμων για τους τρεις μήνες, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων και τους ιδιοκτήτες των μοτοσικλετών αλλά και το μπόνους των 15 ευρώ σε όσους επέλεγαν να καταβληθεί το ποσό της επιδότησης σε άυλη κάρτα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top