ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Φύλλο και φτερό τα οικονομικά της «Κιβωτού»

Facebook
Twitter

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκινάει ο έλεγχος των οικονομικών της «Κιβωτού του Κόσμου» προκειμένου να διερευνηθούν καταγγελίες για κακοδιαχείριση που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Για τον έλεγχο της λειτουργίας του φορέα θα υπάρξει συνεργασία με διεθνή εταιρεία ορκωτών λογιστών και έγκριτο δικηγορικό γραφείο.

Στο αναξιοποίητο οικόπεδο του Κόκκινου Μύλου

Την ίδια ώρα, η έρευνα του LIVE NEWS για τα ακίνητα της «Κιβωτού» συνεχίζεται με το οικόπεδο στον Κόκκινο Μύλο να κεντρίζει το ενδιαφέρον, αφού εδώ και 6 – 7 χρόνια που έχει περάσει από κληρονομιά στον πατέρα Αντώνιο της «Κιβωτού του Κόσμου» όπως αναφέρει η διαθήκη, παραμένει αναξιοποίητο, δεν έχει πωληθεί ούτε οικοδομηθεί παρά τις μεγάλες ανάγκες της Οργάνωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LIVE NEWS, στις 18/7/2012 έγινε η ιδιόγραφη διαθήκη της ιδιοκτήτριας του οικοπέδου η οποία πέθανε στις 30 Απριλίου 2014 στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα και στις 23 Ιουνίου του 2016 ενώπιων συμβολαιογράφου στα γραφεία της «Κιβωτού» ο πάτερ Αντώνιος έκανε αποδοχή κληρονομιάς για την οποία η ιδιοκτήτρια ανέφερε στη διαθήκη χαρακτηριστικά:

«Το οικόπεδο το αφήνω στον πατέρα Αντώνιο της ‘Κιβωτού του Κόσμου’».

Το οικόπεδο είναι 225 τετραγωνικών μέτρων για το οποίο πληρώθηκε και ο ΕΝΦΙΑ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και στις 23 Ιουνίου 2016 στο υποθηκοφυλακείο έγινε η βεβαίωση της μετεγγραφής.

Η πορεία της μεζονέτας

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η πληροφορία που έφτασε στο LIVE NEWS για την πορεία μιας μεζονέτας που είχε αγοραστεί από τον πάτερ Αντώνιο.

Η μεζονέτα μεταπωλήθηκε και μάλιστα όπως αποκάλυψε η εκπομπή LIVE NEWS σε μέλος του τότε ΔΣ της «Κιβωτού».

Για το ακίνητο μάλιστα στη συνέχεια έγινε γονική παροχή με παρακράτηση επικαρπίας στις 28 Δεκεμβρίου 2017.

Ιδιοκτήτρια φέρεται να είναι η σύζυγος του μέλους του ΔΣ. Στην σχετική πράξη υπήρχε η πρόβλεψη μάλιστα σε περίπτωση θανάτου της ιδιοκτήτριας της μεζονέτας, η επικαρπία ολοκλήρου του ακινήτου να περνάει στον επιζώντα σύζυγό της.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top