ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεταφέρθηκε ο εξοπλισμός της Φυσικοθεραπείας Αιγίου | Με πρωινή επιχείρηση συνοδεία ΜΑΤ | Σφοδρή αντίδραση του Δήμου Αιγιαλείας

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 1

του Αχιλλέα Ροδίτη

Με επιχείρηση που στήθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα, μυστικά και συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ, μεταφέρθηκε τελικά ο εξοπλισμός από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Αιγίου, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το aigiovoice.gr.

Επικαλούμενο επικοινωνία και με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου της Πάτρας κ. Χρήστο Μπούρα ο οποίος όμως δεν έκανε καμία διευκρινιστική δήλωση  επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας την εξέλιξη, έκανε όμως ένα μικρό αλλά γεμάτο νόημα σχόλιο, λέγοντας:

“Η χώρα έχει νόμους και Σύνταγμα”

Θυμίζουμε ότι η τακτική του δήμου Αιγιαλείας είχε επικεντρωθεί στην παρεμπόδιση της μετακόμισης. Μέσω αποκλεισμών του κτιρίου, ακόμα και μέσω σκαψίματος λακκούβας έμπροσθεν της εισόδου και στάθμευσης οχημάτων!

Φυσικά τίποτε από αυτά δε θα μπορούσε να αποτρέψει μιαν απόφαση που έχει ήδη ληφθεί σε επίπεδο μάλιστα Προεδρικού Διατάγματος. Έτσι η μετακόμιση έγινε, κάτω από τη “μύτη” των τοπικών φορέων…

 

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:

Άμεση και έντονη η αντίδραση που υπήρξε από την Οργανωτική Επιτροπή του Δήμου και Φορέων της Αιγιαλείας για το θέμα της Φυσικοθεραπείας του Αιγίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας να αποτραπεί η μεταφορά του εξοπλισμού.

Η Οργανωτική Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται:

Δεν μας εκπλήσσει η συμπεριφορά των ιθυνόντων του Πανεπιστημίου…

Στο σκοτάδι έμαθαν να κινούνται και έτσι συνεχίζουν να ενεργούν!

Η απομάκρυνση ηλεκτρονικών Υπολογιστών και τμήματος υλικού της γραμματείας από τη Φυσικοθεραπεία του Αιγίου τη νύχτα της Πέμπτης, καταδεικνύει την αντίληψη του κ΄.Πρύτανη και των καθηγητών που συνέδραμαν στη μεταφορά, για το σύνολο των χειρισμών τους στην προσπάθεια της μεταφοράς της σχολής στην Πάτρα.

Δήμος και Φορείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας με νόμιμα πάντα μέσα και αναμένουμε τη δικαίωση της πόλης από το ΣτΕ. Εννοείται από τη νομική υπηρεσία θα εξαντληθούν μέσα στις νόμιμες προθεσμίες τα ένδικα μέσα, σύμφωνα πάντα και με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Προφανώς και η αρμόδια υπουργός θα πρέπει κάποτε να πάψει να καλύπτει πολιτικά τη σωρεία παραπτωμάτων του κ΄.Μπούρα ο οποίος δε θα πρέπει να παραλείπει ότι μόνο νύχτα, σαν τον «κλέφτη», θα προσεγγίζει το χώρο της Σχολής της Φυσικοθεραπείας του Αιγίου στις οποίας τις εγκαταστάσεις το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού παραμένει μέχρις των αποφάσεων του ΣτΕ.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΗΜΟΥ & ΦΟΡΕΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

You may also like

Comments are closed.