ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Γ.Μπάρλος: Συνάντηση με τους συνεργάτες του για το θέμα των προσφυγών

Facebook
Twitter
Έντονα προβληματισμένος είναι τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Μπάρλος, λόγω των νέων προσφυγών που βγαίνουν στην επιφάνεια από παίκτες που έπαιξαν πιο πίσω χρονικά στην Παναχαϊκή.

Μετά τους Ρόκα και Πινδώνη, είχαμε εξελίξεις χθες (26/04) καθώς οι Γιώργος Λαμπρόπουλος, Φώτης Παπανικολάου και Μίλτος Μητρόπουλος αναμένεται να ενεργοποιήσουν τις προσφυγές τους και εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν υπάρξει δικαίωση των παραπάνω παικτών, τα πράγματα στο οικονομικό θα ζορίσουν πάρα πολύ για τη διοίκηση της Παναχαϊκής.

Ο Γιώργος Μπάρλος μαζί με τους συνεργάτες του, είχαν συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας για να δουν με ποιόν τρόπο μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα δυσκολία που βρίσκει μπροστά της η ΠΑΕ Παναχαϊκή, που δεν λέει να γλιτώσει από αμαρτίες προηγούμενων διοικήσεων.

Σε πρώτη φάση θα κοιτάξει μαζί με το νομικό του επιτελείο να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας και όπως τονίζει δεν έχει σκοπό να πληρώσει καμία τέτοιου είδους οφειλή, καθώς θεωρεί πως είναι παράτυπες, βάσει της νέας νομοθεσίας. Παράλληλα, θα πατήσει πάνω στο δεδικασμένο της χθεσινής ημέρας στην υπόθεση του Άρη με τον ποδοσφαιριστή Ίμπε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top