Γ’ Εθνική: Ούτε σήμερα απόφαση για την έφεση του Μακεδονικού – Πάμε για… θρίλερ στα μπαράζ

Facebook
Twitter
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε τις αποφάσεις από την τελευταία συνεδρίασή της (σ.σ. την Παρασκευή 6/5) και ως… εκ θαύματος δεν περιέχει κάποια αναφορά στην έφεση του Μαψακεδονικού στην πρωτόδικη απόρριψη της ένστασής του για το ματς με τη Λευκίμη.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι περιμένουμε νέα ανακοίνωση από αύριο και πως πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά… Αν δεν βγει η απόφαση μέχρι την Τετάρτη (11/5) τότε είναι από οριακό έως σχεδόν απίθανο να γίνουν αγώνες την Κυριακή (15/5), πράγμα που σημαίνει ότι τα μπαράζ ανόδου από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2, θα είναι και επίσημα στον «αέρα».

Θυμίζουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει «διατάξει» το φινάλε όλων των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μέχρι τις 5 Ιουνίου και έτσι δεν… φτάνουν οι Τετάρτες και οι Κυριακές για να τελειώσει το μίνι πρωτάθλημα της ανόδου, αν δεν ξεκινήσει μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα.

Στα… κάρβουνα κάθονται λοιπόν οι υπόλοιπες 6 ομάδες μέχρι να δουν που θα κάτσει τελικά η «μπίλια», με την Παναχαϊκή που ξεκινάει, και μάλιστα εκτός έδρας, τα μπαράζ με την ομάδα μυστήριο (Μακεδονικό ή Κοζάνη, Κοζάνη ή Μακεδονικό) που θα συμπληρώσει την 7άδα να είναι στη δυσχερέστερη θέση όλων…

Ηλίας Μάτσας

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top