Γ’ Εθνική: Τα… κεφάλια μέσα κι επιστροφή στο χορτάρι

Facebook
Twitter
Μετά από μια ολιγοήμερη διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής στον 4ο Όμιλο μπαίνουν ξανά στα «βάσανα».

Η 13η αγωνιστική βρίσκεται προ των πυλών, αφού την Κυριακή 9/11 θα έχουμε ξανά δράση με συνολικά 10 κρίσιμες αναμετρήσεις. Ξεκινώντας από τα… ενδότερα η Παναχαϊκή δοκιμάζεται στην Άρτα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση, ψάχνοντας μονάχα το «διπλό», ώστε να συνεχίσει σε νικηφόρα μονοπάτια, ενώ ο Διαγόρας Βραχνεΐκων θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα στην Βάρδα από τον ΠΑΟΒ, αποδεικνύοντας πως αποτέλεσε μια κακή παρένθεση στην ιδιαίτερα βελτιωμένη παρουσία του στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα του Αλέξη Σπηλιόπουλου κοντράρεται με το μαχητικό φέτος Διαβολίτσι στα Βραχνέικα. Παναιγιάλειος και ΠΑΟ Βάρδας έχουνε απαιτητικές «αποστολές» κόντρα σε Παναγρινιακό και Ναυπακτιακό Αστέρα εκτός έδρας, με την ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα να είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη.

Τέλος, ο Τηλυκράτης φιλοξενείται από τον Αίαντα στη Γαστούνη σε ένα πολύ δυνατό ματς, ενώ το ματς άνευ αγώνα κόντρα στον Αμβρακικό θα πάρει ο Αχέροντας. Ρεπό έχει ο Εθνικός Σκουλικάδου.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

matchnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top