ΑΠΟΨΕΙΣ

Γ.ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ: Η υπόθεση Καϊλή ως φύλλο συκής του Μητσοτάκη

rjrckgjybp6394b7e67418f

Του Γιώργου Καρβουνιάρη, δημοσιογράφου

Επειδή κάποιοι προσπαθούν τεχνηέντως να συσχετίσουν την υπόθεση Καϊλή με την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, να υπενθυμίσουμε απλά και ήρεμα:

– Η προσπάθεια μόλυνσης με predator του κινητού του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έγινε πριν από ενάμιση χρόνο. Χρονικά απολύτως ασύμβατες ιστορίες.

– Η παρακολούθηση από τη ΕΥΠ (έγινε σχεδόν ταυτόχρονα).

– Η αποκάλυψη της υπόθεσης ήρθε από το Ευρωκοινοβούλιο και δυστυχώς αναγκάστηκε να το παραδεχθεί η κυβέρνηση στη συνέχεια.

– Η Εύα Καϊλή είχε διαφοροποιηθεί στα πάντα από το ΠΑΣΟΚ και υποστήριζε απροκάλυπτα τις θέσεις της Ν.Δ. (ειδικά στο θέμα των ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ) και έτσι ήδη ο Ανδρουλάκης είχε ενημερώσει το Κοινοβούλιο πως δεν θα ήταν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες Ευρωεκλογές.

Είναι προφανές ότι όσο και αν προσπαθήσουν η υπόθεση Καϊλή , δε θα «ξεπλύνει» τις ντόπιες βρωμιές και λοβιτούρες.

Όσο και αν ενοχλεί το κυβερνών κόμμα, ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ότι δεν είναι και δεν μπορεί να γίνει ο κ. Μητσοτάκης. Ένας πολιτικός ηγέτης που έχει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς.

Όπως εύστοχα επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου «Μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Μητσοτάκης, που με την σφραγίδα του συγκαλύφθηκε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων; Που ο ανιψιός του και κατά την πρωθυπουργική κρίση έχων την πολιτική ευθύνη, δεν λογοδότησε ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής χάρις την «ασυλία», που του παρείχε η κυβερνητική πλειοψηφία; Που ο βουλευτής του, Α. Πάτσης, έλαβε εκατομμύρια ευρώ απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ;»

Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν, να συγκρίνουν και να αποφασίσουν σε ποιον μπορούν να εμπιστευτούν την τύχη της χώρας.

You may also like

Comments are closed.