ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Γ. Νικολάου: «Κάποια μαγαζάκια θα έρθουν, πανεπιστήμια της πολυκατοικίας, του ενός ορόφου…»

Facebook
Twitter
Τι πανεπιστήμια, τελικά, θα έρθουν στη χώρα μας μετά την ψήφιση του ν/σ; Μια απάντηση άξια προσοχής είναι η εξής: «Σε επίπεδο ποιότητας σπουδών δεν τα φοβάμαι καθόλου τα μη κρατικά πανεπιστήμια».

 

Την απάντηση έδωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γιώργος Νικολάου, Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών αλλά και  υποψήφιος για το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου, διευκρινίζοντας:

%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%91%CE%9F%CE%A5

 

«Μην περιμένετε ότι θα ‘ρθουν το Γέιλ ή το Χά»βαρντ”. Η εξήγηση που έδωσε και η εκτίμησή του για το πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό, ήταν ότι… «θα στηθούν διάφορα μαγαζάκια, πανεπιστήμια της πολυκατοικίας ή και του ενός ορόφου, δίχως έρευνα, δίχως προϋποθέσεις, δίχως ποιοτικά κριτήρια πρόσληψης του προσωπικού και αυτό το οποίο θα κοιτάξουν και θα τους ενδιαφέρει μόνο θα είναι το κέρδος».

 

Και κατέληξε:

«το εξωτερικό θα είναι η επιλογή μόνο κάποιων πολύ συγκεκριμένων κοινωνικών κατηγοριών». Οι οποίες φυσικά, κατηγορίες, και σήμερα που υπάρχουν τα δημόσια πανεπιστήμια με ποιοτικά χαρακτηριστικά, πάλι ακολουθούν την ίδια οδό.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top