ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κινητικότητα των “Γαλάζιων” στην Πάτρα – Διήμερη επίσκεψη του Νίκου Καραχάλιου την Παρασκευή

Ν. Καραχαλιος
Κινητικότητα των «Γαλάζιων λοχαγών» στην Πάτρα θα υπάρξει προς τα τέλη αυτής της εβδομάδας, αφού την Παρασκευή (8/7) θα είναι επισκεφθεί επί διήμερο την πόλη ο Νίκος Καραχάλιος, εκ των πρωτεργατών του κινήματος «ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ».

Το πλαίσιο επίσκεψης περιλαμβάνει συναντήσεις που έχει ήδη οργανώσει ο έτερος πρωταγωνιστής του νέου πολιτικού φορέα, Νίκος Νικολόπουλος, αλλά και καταγραφή συμπολιτών που επιθυμούν την ένταξη τους στο υπό διαμόρφωση κόμμα.

Το οποίο έχει ήδη κάνει την πρώτη του πανελλαδική συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, ενώ συνεχίζονται οι επαφές σ’ όλη την Ελλάδα, με ορίζοντα το ιδρυτικό συνέδριο, τον Σεπτέμβρη, και με ενδιάμεσο «σταθμό» την διαδικτυακή ημερίδα του «Forum 2020.GR», που θα γίνει στις 25 Ιουλίου, με θέμα: «Πρόεδρος και όνομα του κόμματος στην Εθνική Συνδιάσκεψη – Συνέδριο».

Ήδη μάλιστα έχει ανακοινωθεί πως αξιολογήθηκαν οι πρώτες εκατό υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν προκηρυχθούν. Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων επίσης ιδρυτικό μέλος των “Γαλάζιων” είναι και ο Σάββας Τσιτουρίδης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ

You may also like

Comments are closed.